Gå til indhold
Silhuetten af EV9 synes meget lig det oprindelige EV9 koncept
Silhuetten af EV9 synes meget lig det oprindelige EV9 koncept

Pressemeddelelse -

Kia viser de første klip af EV9 SUV

Fredericia, den 2. marts 2023 – Kia Corporation afslørede i nat dansk tid et sæt videoklip for at tease sin længe ventede Kia EV9, mærkets dedikerede elektriske SUV. Kias helt nye flagskibs-SUV, EV9, skal fremskynde virksomhedens transformation som udbyder af fremtidssikrede mobilitetsløsninger i en epoke med elektrificering.

Kia EV9 teaservideoen, som kan ses på Kias YouTube kanal her, viser en silhuet af flagskibs-SUV’en med dens fremtrædende front og slanke silhuet. Den bemærkelsesværdige lyssignatur skabt af for- og baglygterne fuldender EV9’s dristige identitet.

Videoklippene viser også Kia EV9s unikke kombination af et slankt og skulpturelt design og en selvsikker geometri.

Navnet, EV9, kommer fra Kias EV-navngivning, der parrer præfikset 'EV' (elbil) med tallet '9' (ni), som repræsenterer modellens størrelse/placering i Kias dedikerede elbilserie.

Ligesom Kia EV6, er Kia EV9 bygget på virksomhedens dedikerede elbilplatform, Electric Global Modular Platform (E-GMP).

Kia planlægger en fuld afsløring af både det udvendige og indvendige design i midten af marts, og yderligere produktinformationer vil blive afsløret fuldt ud ved verdenspremieren af Kia EV9 i slutningen af marts.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år). 

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker. 

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark