Gå til indhold
KIA Sportage 3. generation
KIA Sportage 3. generation

Pressemeddelelse -

Kvalitetsmæssigt hattrick – KIA Sportage triumferer igen med sin udholdenhed

Fredericia den 19. august 2016 – Den kompakte SUV KIA Sportage slår for tiden alle rekorder for bilers kvalitet. I en udholdenhedstest over 100.000 km, som blev gennemført af det tyske motormagasin Auto Bild, har KIAs europæiske bestseller fejet alle konkurrenter af banen. KIA Sportage, som produceres i Europa, gennemførte maratontesten uden en eneste defekt eller et eneste problem, og den fik karakteren ”1” som overordnet karakter – den højest mulige score.

Med dette resultat indtager KIA Sportage førstepladsen i Auto Bild-magasinets 100.000 km udholdenhedstest, hvor der indtil videre er testet 33 biler. En anden af KIAs mest solgte modeller – den europæisk producerede KIA cee’d – er ligeledes med i top 10 på Auto Bilds liste.

Dette seneste resultat, hvad angår bilens driftssikkerhed, følger efter Auto Motor und Sport-magasinets rapport fra juni måned, hvor bilen gennemførte en udholdenhedstest på 100.000 km uden en eneste fejl – som den første i magasinets historie. Den kompakte SUV brillerede også i den største langsigtede tilfredshedsundersøgelse – J.D. Power Vehicle Dependability Study, hvor bilen havde færre fejl end alle de øvrige modeller i undersøgelsen.

Steffen Cost, som er Managing Director (COO) for KIA Motors Deutschland, udtalte følgende: “Det er utroligt tilfredsstillende, at KIA Sportage endnu en gang gennemfører en test med så stor succes. I fodboldens verden ville man sikkert kalde det for et rent hattrick. Denne række af succeser er spektakulær, men den skyldes ikke tilfældigheder. KIAs omfattende 7-års kvalitetsløfte er baseret på utroligt høje kvalitetsstandarder og mange års hårdt arbejde. Resultaterne af dette arbejde er imponerende testresultater som disse og vores mærkes topplacering i Auto Bild-magasinets ”kvalitetsrapport 2015”. Vores kunders tilfredshed afspejler sig i en stor stigning i salget af KIA Sportage”.

Salget af Sportage er steget med over 90 % efter introduktionen af den nye model

I Danmark har den nye fjerde modelgeneration af KIA Sportage i 2016 høstet utrolig flotte anmeldelser fra motorpressen. År til dato er der indregistreret 204 eksemplarer af KIA Sportage i Danmark, hvilket er en stigning på over 90 % i forhold til samme periode året før.

Den nye KIA Sportage har en iøjnefaldende ”frontsignatur”, og kabinen er mere rummelig end i forgængermodellen. Bilens interiør er af højere kvalitet og har mere udstyr med komfortfeatures, som afhængigt af udstyrsversionen fx omfatter sædeventilation, trådløs oplader til mobiltelefoner, sensorstyret eldrevet bagklap og et intelligent parkeringssystem.

KIA Sportage fås med fem benzin- og dieselmotorer (med en ydelse fra 115-185 hk og CO2-emissioner fra 119 g/km) – blandt andet en ny 1,6-liters T-GDI-motor (benzinmotor med turbo og direkte indsprøjtning) med 177 hk. En ny og mere sportslig GT Line-version af Sportage har en særlig undervognsopsætning og eksklusive designelementer. Sportages moderne sikkerhedsteknologier omfatter automatisk nødopbremsning (Autonomous Emergency Braking System) med registrering af fodgængere (afhængigt af udstyrsversion).

Auto Bilds testteam: ‘Meget fortjent’

Foruden driftssikkerheden er scoren i Auto Bild-magasinets udholdenhedstest også et resultat af bilens tekniske tilstand ved den afsluttende kontrol samt de indtryk, som førerne har noteret i løbet af testen.

Testbilen var en tredjegenerations KIA Sportage med 2,0-liters CRDi-dieselmotor med 184 hk, automatisk gearkasse og firehjulstræk. Fra juni måned 2014 testede Auto Bild-teamet KIA Sportage i hverdagssituationer under en række forskellige forhold. I sin afgørelse skrev redaktionen følgende: ”Meget fortjent” – sådan ville denne sejr være blevet beskrevet i fodboldens verden. Det højeste niveau af driftssikkerhed, produktegenskaber og design, som lever 100 % op til de europæiske kunders forventninger – KIAs profil har længe handlet om andet end bare pris. Mærket er ved at blive en hård udfordrer selv for de tyske konkurrenter”.

Testen er offentliggjort i den nyeste udgave af Auto Bild (33/2016).

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark