Gå til indhold
Det nye bilhus i Ishøj skal danne de perfekte rammer for en flag ship store til hhv. MG og Kia
Det nye bilhus i Ishøj skal danne de perfekte rammer for en flag ship store til hhv. MG og Kia

Pressemeddelelse -

Nellemann A/S åbner nyt stort bilhus i København

Fredericia, den 23. januar 2023 – Nellemann Detail øger aktiviteterne i det Københavnske med et nyt stort bilhus på en 8.500 m2 stor grund i Ishøj. Den nye Nellemann forretning skal udbygge detailnetværket med en ny flot flag ship store til hhv. Kia og MG med dertilhørende autoriserede værksteder.

Grunden på Baldersbækvej i Ishøj ligger ifm. et trafikalt knudepunkt lige ud til motorring 4, hvor der dagligt kører 70.000 bilister forbi. Ved indkørslen til København, har forretningen en strategisk god placering.

Både MG og Kia har fart på i Danmark – og er nogle af de førende mærker indenfor elektrisk mobilitet. Og nu kan Nellemann Detail slå dørene op til den nye flag ship store på adressen i Ishøj med kapacitet til at rumme den stadigt stigende interesse for de nye innovative bilmodeller fra de to mærker.

”Med den stigende efterspørgsel på elektrisk mobilitet i Danmark, har vi valgt at udvide repræsentationen i Københavnsområdet ved at investere i et nyt stort bilhus, som skal danne de perfekte rammer for en flag ship store til hhv. MG og Kia”, udtaler direktør for Nellemann A/S, Jørgen Gravgaard.

Jørgen Gravgaard glæder sig over at kunne udvide aktiviteterne i det københavnske. ”Hos Nellemann Detail oplever vi en stor og stigende interesse for vores model line-up fra hhv. Kia og MG. Det forpligter! Vi vil gerne investere stort i de to mærker, som hver især er ambitiøse omkring omstillingen til elektrisk mobilitet. Samtidig har vi et ønske om at forbedre hele kundeoplevelsen. I det nye bilhus i Ishøj kan vi skabe de perfekte rammer for den bedste kundeoplevelse” - slutter Jørgen.

Nellemann A/S har slået dørene op til den nye forretning og glæder sig til at kunne byde alle kunder velkommen både på det nye værksted og i salgslokalerne.

Nellemann har allerede 6 detailforretningen fordelt over hele Danmark i hhv. Aalborg, Århus, Odense, Roskilde, Valby og København Ø.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark