Gå til indhold
Den nye KIA XCeed er på én gang praktisk og rummelig samtidig med at den ser brand godt ud
Den nye KIA XCeed er på én gang praktisk og rummelig samtidig med at den ser brand godt ud

Pressemeddelelse -

Ny KIA XCeed crossover tilbyder et stilfuldt og udtryksfuldt alternativ til traditionelle SUV'er

Fredericia, den 5. juni 2019 – KIA Motors har i dag udgivet det første billede af den nye KIA XCeed urban crossover, som afsløres senere i juni 2019. KIAs nye CUV er stilfuld, udtryksfuld og har et moderne design – et sporty alternativ til traditionelle større SUV'er.

Det coupé-lignende udseende på den nye KIA XCeed er et produkt af mærkets europæiske designcenter i Frankfurt, designet under ledelse af Gregory Guillaume, Vice President of Design for Kia Motors Europe. Kombinationen af den øgede kørehøjde og det nederste hoftepunkt giver bilen en mere sporty kørestilling end en traditionel SUV. Og bilens højere kørestilling giver et bedre overblik over vejens forløb end en konventionel familiehatchback.

Den nye KIA XCeed er mere engagerende og dynamisk i udtryk og design end sine højere rivaler. Samtidig tilbyder den det samme niveau af rummelighed i kabinen samt bagagerumkapacitet som Europas bedst sælgende SUV'er.

Emilio Herrera, Chief Operating Officer hos KIA Motors Europe, udtaler: "Det sporty design og den sporty attitude gør den nye KIA XCeed CUV mere attraktiv end mange højere og større SUV'er. Og det, uden at gå på kompromis med alsidigheden pga. den intelligente kombination af SUV’ens rummelig kabine og gode opbevaringsplads med et sporty og smart ydre."

Den nye KIA XCeed bliver afsløret på KIAs designcenter i Frankfurt den 26. juni.

Emner

Tags


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS leverede i 2018 en rekordomsætning. Det danske bilmarked har bevæget sig i retning af større og bedre udstyrede biler samtidig med en hastigt stigende efterspørgsel på miljøvenlige biler. KIA Danmark har formået netop at øge salget i disse vækstsegmenter, og går ud af 2018 som det bedst sælgende plug-in hybrid mærke i Danmark for andet år i træk.

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Relateret materiale

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark