Gå til indhold
Oplev markedet skarpeste kampagnemodeller til Åbent Hus hos KIA

Pressemeddelelse -

Oplev markedet skarpeste kampagnemodeller til Åbent Hus hos KIA

Den 30. -31. maj holder KIA Åbent Hus hos alle KIA forhandlerne. Kom ind og oplev de yderst veludstyrede kampagnemodeller KIA Rio Limited og Kia Picanto Limited til markedets skarpeste pris.

KIA Rio Limited

Ovenpå den succesfulde introduktion af den nye faceliftede KIA Rio i foråret, har KIA sammensat en særdeles veludstyret kampagnemodel KIA Rio Limited fra kun kr. 149.999,- med ekstraudstyr for hele kr. 45.000,- uden merpris. Med udstyr som Fuldautomatisk Klimaanlæg, Fartpilot med Speedlimiter, Bluetooth, Regnsensor, Sædevarme, Supervision instrumenter, Autolight control og Læderrat & gearknop sprænger KIA Rio Limited rammerne for udstyrsniveau i denne klasse. De nydesingede 16” Alufælge, Privacy Glass, Tågeforlygter med Kromdetaljer og indfarvede El-indklappelige sidespejle med blink giver KIA Rio Limited super eksklusivt look. KIA Rio Limited fås både med benzin- og dieselmotor og kommer som standard i en 5 dørs variant med 1.2 benzin motor.

KIA Picanto Limited

Med udstyr for over kr. 20.000,- og lækre features både indvendigt og udvendigt, ligger KIA Picanto Limited sig i førerposition hvad angår udstyrsniveau for pengene blandt A-segment biler. Foruden klimaanlæg, Bluetooth og Sædevarme er KIA Picanto Limited udstyret med Højdejusterbart førersæde, Isofix, Elruder, Autolight control, Læderrat & Gearknop, som alt sammen giver køreren en bedre komfortoplevelse under kørslen. KIA Picanto Limited har endvidere fået et skarpere og mere ungdommeligt look med Privacy Glass og Kromdetaljer indvendig såvel som udvendigt på dørhåndtag samt nydesignede 14” Alufælge. KIA Picanto Limited fås fra kr. 99.999,- for 1.0 benzin med 5 døre.

Oplev både den skarpe KIA Picanto Limited og den super veludstyret KIA Rio Limited når alle KIA forhandlere holder Åbent Hus den 30.-31. maj kl. 11-16. På baggrund af den positive modtagelse af både den faceliftede KIA Picanto og KIA Rio blandt bilkøberne, forventer KIA stor interesse for de særdeles attraktive Limited modeller og gør derfor opmærksom på at kampagnemodellerne kun kan købes så længe lager haves.


KIA Rio Limited
1.2 Limited5DKr. 149.999
Ekstra for 1.4 benzin motorKUN 5DKr. + 20.000
Ekstra for 1.1 CRDI motorKUN 5DKr. + 20.000
Ekstra for 1.4 CRDI motorKUN 5DKr. + 35.000

KIA Picanto Limited
1.0 Limited5DKr. 99.999
Ekstra for 1.2 motor5DKr. + 10.000

Emner

Kategorier


KIA Motors Europe er den europæiske salgs-, marketing- og servicedivision af KIA Motors Corporation. Divisionen har hovedkvarter i Frankfurt i Tyskland og dækker 30 markeder i Europa.

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – Producent af kvalitetsbiler til de ungdommelige – blev grundlagt i 1944 og er Koreas ældste bilproducent. KIAs ti produktions- og samlefabrikker er fordelt på fem lande, og de producerer over 2,7 millioner biler om året, og bilerne sælges og serviceres via et netværk af distributører og forhandlere i ca. 150 lande. I dag har KIA ca. 48.000 ansatte på verdensplan og en årlig omsætning på 43 milliarder dollar. KIA er hovedsponsor for Australian Open i tennis og er FIFAs officielle partner fra bilbranchen – FIFA er hovedorganet bag VM i fodbold. KIA Motors Corporations slogan – ”The Power to Surprise” – er et udtryk for KIAs globale ønske om at overraske verden ved at tilbyde spændende og inspirerende oplevelser, som overgår forventningerne.

KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk). KIA Import Danmark AS, der startede herhjemme i 1996, har hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Med et salgstal for 2014 på 10.000 biler, har KIA bevist, at vi har styrken til at fastholde vores position og dermed bevarer et realistisk udgangspunkt til at indfri vores vision som top 5 mærke. KIA har fortsat produktpaletten til at leve op til denne ambitiøse målsætning, og ved fortsat at fokusere på at overstige kundernes forventning, kan vi fastholde gamle kunder og tiltrække nye.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark