Gå til indhold
Picanto – under åben himmel

Pressemeddelelse -

Picanto – under åben himmel

Fredericia den 14. marts 2016 – Vi kender det alle sammen, der er ikke noget bedre, end når det første danske forårsvejr melder sig. Straks får vi lyst til at sætte os udenfor og nyde den friske forårsluft og solens varme. Det er samme fornemmelse man får, når man sætter sig bag rattet i en åben vogn.

Drømmer vi ikke alle om den frie fornemmelse det er, at nyde en frisk køretur under åben himmel? Nu behøver det ikke længere at blive ved drømmen. Du kan for bare kr. 12.999,- oveni den vejledende udsalgspris, få en KIA Picanto SunShine monteret med et smart eldrevet foldetag, så du kan opnå præcis den fantastiske følelse, når det danske forår, og ikke mindst den danske sommer, viser sig fra sin bedste side. Se hele vores Picanto modelprogram her

Picanto SunShine er en højaktuel model til bestilling nu og henover sommeren. Alle nye Picanto modeller i vores modelprogram, kan ombygges til SunShine modeller. Det fine eldrevne foldetag, som giver Picanto’en et helt andet og mere eksklusivt udtryk, kommer i sort, så det matcher hele farvepalletten.

Ombygningen af bilen foretages på KIAs eget klargøringscenter i Fredericia, hvor den normale ombygningstid inkl. syn tager ca. en uge. Der vil dermed ikke være tale om ekstra ventetid for kunden, der bestiller en Picanto SunShine model.

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark