Gå til indhold
Kia Niro EV Inspire er sat ned fra kr. 364.900 til 314.900 kr.
Kia Niro EV Inspire er sat ned fra kr. 364.900 til 314.900 kr.

Pressemeddelelse -

Spar 50.000 kr. på Kia Niro EV Inspire

Fredericia, den 3. januar 2024 – Kias populære Niro EV kan opleves hos de danske Kia forhandlere i en ny modelvariant, Inspire, hvor man lige nu sparer op til 50.000 kr. Den nye modelvariant af Kias populære Niro EV med en lang række innovative design- og komfortfeatures, der bringer bilen helt i front, når det gælder elektrificeret mobilitet i det kompakte CUV-segment, er netop nu sat ned fra kr. 364.900 til 314.900 kr.

Kia Niro er modellen, der banede vejen for elektrificerede Kia biler, og er medvirkende til, at Kia er blandt top-3 over de mest elektrificerede bilmærker i Danmark.

Kunder, der vælger den helt nye Niro EV, kan se frem til en elektrisk rækkevidde på op til 460 km. Med en ydelse på 204 hk (150 kW) og et drejningsmoment på 255 Nm kommer førerne nemt og komfortabelt frem under alle forhold. Opladningen af Niro EV er også både hurtig og nem enten via AC-ladning hjemme eller DC-ladning på det offentlige ladenetværk.

Kia Niro EV Inspire er blevet udstyret med et væld af nyttige højteknologiske funktioner, der forbedrer sikkerhed, brugervenlighed og bekvemmelighed for fører og passagerer. Her får du bl.a. navigationsbaseret opladningsforberedelse af batteriet, 10,25” touchskærm m. navigation samt Kia Connect og integration af digital instrumentering, Android Auto/Apple Carplay, Bluetooth, Bakkamera m. dynamisk guide, trådløs mobiloplader, el-justerbart førersæde m. lændestøtte, varme i forsæder og rat, regnsensor, P-sensorer for og bag, adaptiv fartpilot, automatisk 2-zonet klimaanlæg, automatisk fjernlysassistent, BI-LED forlygter, LED kørelys -baglygter og tågeforlygter samt en række aktive sikkerhedsfunktioner; aktiv blindvinkelassistent, advarsel for bagved krydsende trafik, sikker udstigningsassistent, udvidet vognbanesassistent, udvidet motorvejsassistent, og udvidet nødbremse.

Niro EV kan rumme 475 liter i bagagerummet. Og hvis det ikke er nok, byder den på en anhængervægt på 300 kg uden bremser og 750 kg med bremser. Når man er på farten i sin Niro EV, kan man nyde godt af bilens Vehicle-to-Device-funktion (V2D). Det betyder, at batteriet kan fungere som en mobil 3 kW-strømforsyning til elektroniske devices og udstyr som fx elcykler eller campingudstyr.

Du kan få det fulde overblik over udstyr og priser på Niro EV her

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark