Gå til indhold
Mens Kia Niro er blandt finalisterne til World Car of the Year 2023, er Kia EV6 GT nomineret i kategorien, World Performance Car
Mens Kia Niro er blandt finalisterne til World Car of the Year 2023, er Kia EV6 GT nomineret i kategorien, World Performance Car

Pressemeddelelse -

To Kia modeller er nomineret i World Car Awards 2023

Fredericia, den 10. Marts 2023 – To Kia modeller er blandt top tre finalisterne i to af kategorierne ved World Car Awards 2023. Kia Niro har opnået en placering blandt de tre finalister i kategorien World Car of the Year, mens Kia EV6 GT er udnævnt som finalist i kategorien World Performance Car.

Anerkendelsen kommer fra en jury bestående af 100 anerkendte internationale motorjournalister, der repræsenterer 32 lande, efter at have testet en bred vifte af nye bilmodeller fra hele verden.

Med sin innovative og brugervenlige teknologi, bringer Kia Niro et nyt niveau af fremtidssikret mobilitet til den prestigefyldte titel som World Car of the Year 2023. Kia Niros potentielle sejr i år ville være endnu en væsentlig bedrift for Kia-mærket – i samme kategori som Kia Tellurides sejr i 2020.

Top tre finalist i kategorien World Performance Car, Kia EV6 GT, kan prale af en imponerende acceleration med 585 hestekræfter, kombineret med en lang elektrisk rækkevidde og et rummeligt interiør, alt sammen pakket ind i et slankt og sofistikeret design. Kia EV6, som EV6 GT er baseret på, har allerede skrevet historie ved at modtage to højt agtede priser: 2022 European Car of the Year og 2023 North American Utility Vehicle of the Year.

Vinderne vil blive annonceret live ved en prisuddeling på New York International Auto Show 2023 den 5. april 2023.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år). 

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker. 

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark