Gå til indhold
Ny Kia Niro - den perfekte kombination af rummelighed og SUV-look
Ny Kia Niro - den perfekte kombination af rummelighed og SUV-look

Pressemeddelelse -

Verdenspremiere på den helt nye Kia Niro på Seoul Mobility Show 2021

Fredericia, den 25. november 2021 – I forbindelse med Seoul Mobility Show 2021 har Kia Corporation i dag for første gang præsenteret den helt nye Niro, som skal gøre bæredygtig mobilitet tilgængelig for alle.

Den helt nye Niro er et udtryk for Kias ambition om at skabe en mere bæredygtig fremtid. Som en integreret del af Kias stadigt voksende modelprogram med miljøvenlige modeller vil den helt nye model imødekomme de komplekse behov hos de kunder, der tænker på bæredygtighed.

”Kia fortsætter sit arbejde på at skabe en mere bæredygtig fremtid og inviterer alle til at komme med på rejsen ind i en ny æra inden for mobilitet”, fortalte Ho Sung Song, som er President og CEO hos Kia. ”Den helt nye Kia Niro gør det nemt at føre en bæredygtig livsstil takket være bæredygtige materialer, avanceret teknologi og elektriske drivlinjer, mens den samtidigt opfylder kundernes praktiske behov.”

Den helt nye Niro er nyudviklet helt fra bunden i henhold til koncernens Opposites United-designfilosofi, og den opfylder værdisættet ”Joy for Reason”. Den er inspireret af naturen – ikke alene i designet, men også i valget af farve, materialer og finish, som rammer en perfekt balance mellem miljømæssig ansvarlighed og en fremtidsorienteret tilgang.

Den store påvirkning fra 2019 Habaniro concept ses tydeligt på Niros udvendige design, det dristige crossover-look og det tofarvede hightech-karrosseri. En c-stolpen bagest forbedrer luftstrømmen og dermed aerodynamikken, og den flyder sammen med de boomerangformede baglygter.

Kias signatur-”tiger face” er blevet ændret på den helt nye Niro, og den forløber nu fra motorhjelmen og hele vejen ned til det robuste panel nederst på karrosseriet. Det moderne frontdesign fuldendes af det iøjnefaldende ”heartbeat”-LED-dagskørelys, som giver bilen et selvsikkert og imponerende look på vejen.

Det unikke lodrette baglygtedesign fremhæver bilens aerodynamik og teknologi. Det fremhæver bilens bredde og stabile fremtoning med de stærke skuldre og de lodrette ruder. Designet af Niros bagende kombinerer enkle overflader med dynamiske sektioner, der understreger bilens modernitet og gør bilen endnu mere attraktiv for kunderne.

Det sammenhængende design forener effektiv aerodynamik og bæredygtige materialer. Den perfekte kombination af rummelighed og SUV-look. 

Som et klart signal om Kias dedikerede tilgang til bæredygtighed og som en indikation af fremtidens modeludvikling er kabinen i den helt nye Kia Niro fremstillet med brug af genbrugsmaterialer. Loftbeklædningen er fremstillet af genbrugt tapet, sæderne er fremstillet af Bio PU med udtræk af eukalyptusblade, og dørpanelerne er lakeret med BTX*-fri lak, så miljøbelastningen ift. mængden af affald reduceres.

Instrumentpanelets kurver rundt om personerne på forsæderne har horisontale og diagonale linjer, der skaber kontraster og dermed en beroligende, men uregelmæssig æstetik. Den flotte midterkonsol er nem at betjene og huser den elektroniske drejekontakt til gearskift. Den er placeret på den brede overflade i sort højglans, hvilket giver et enkelt og moderne look. Audio-visual-skærmen og luftdyserne er integreret i de diagonale mellemrum i det moderne instrumentpaneldesign, og ambientebelysningen skærper sanserne og skaber et indbydende interiør.

De slanke og moderne sæder øger rummeligheden, komforten og stilen med deres hightech-sædemekanisme med lav vægt. På bagsiden af nakkestøtterne er der en nyttig tøjkrog, og nakkestøtternes slanke udformning bidrager til fornemmelsen af plads.

Den helt nye Niro vises på Seoul Mobility Show fra den 25. november til den 5. december. Bilen vil kunne fås med HEV-, PHEV- og rent elektriske drivlinjer til næste år.

*BTX-fri lak er en vandbaseret lak, som ikke indeholder benzen, toluol og xylol isomer.

Noter til redaktøren

Udstyret i den helt nye Niro kan variere afhængigt af land/region.

Emner

Kategorier


Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år). 

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker. 

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark