Gå til indhold
Foto: Mads Schmidt Rasmussen | For bare 4.995, - kr. om måneden kan man nu privatlease en Kia EV6
Foto: Mads Schmidt Rasmussen | For bare 4.995, - kr. om måneden kan man nu privatlease en Kia EV6

Pressemeddelelse -

Visionær elbil fra Kia er klar til privatleasing

Fredericia, den 21. marts 2023 – Da Kia Danmark introducerede den innovative elbil, EV6 i Danmark i 2021, fik den en fuldstændig fantastisk modtagelse. Faktisk var ordrebogen allerede fyldt længe inden selve lanceringen i oktober måned 2021. Den store efterspørgsel fortsatte i 2022 – alt imens EV6 tog titlen som Årets Bil i Europa samt et utal af priser og anerkendelser i hele verden. Kia EV6 har været startskuddet til en helt ny elektrisk æra for mærket, hvor Kia har vundet indpas som én af de førende elbilmærker.

Elbilsalget boomer fortsat i Danmark

I 2022 ramte bestanden af elbiler i Danmark 100.000 enheder, og andelen af elbiler af det samlede bilsalg er højere end nogensinde før. Trods en tilbagegang på 20 procent i det samlede personbilsalg sidste år, steg elbilsalget med 23,8 procent i forhold til 2021. Elbilerne udgjorde således 20,8 procent af det samlede salg i 2022 mod 12,9 procent i 2021*. Kia Danmark oplever en hidtil uset efterspørgsel på deres rent elektriske modeller – og ikke mindst på den innovative nye EV6, som blev solgt i over 800 eksemplarer sidste år.

COO hos Kia Import Danmark, Rasmus Aagaard er overordentlig tilfreds med en fantastisk lancering af Kia EV6, ”Vi kan se tilbage på en succesfuld introduktion af Kia EV6, hvor vi har rykket barren – og perceptionen for mærket i positiv retning. Indtil nu har der stået kundenavne på alle de EV6 modeller, som vi har modtaget til det danske marked, men vi kigger nu ind i et forår, hvor vi også har biler på vej hjem til lager. Derfor glæder vi os over igen at kunne tilbyde EV6 til nye kunder med en leveringstid på 9 – 12 måneder, måske endda mindre.”

Modelprogram, priser og privatleasing

EV6 er en kompromisløs elbil, som imponerer med sin stil, sin innovative 800 volts ladeteknik, et funktionelt og rummeligt interiør, og sidst men ikke mindst, sine dynamiske køreegenskaber.

Kia EV6 fås fra kr. 372.900, - for en veludstyret Standard Range med 170 hk og en rækkevidde på 394 km (kapacitet: 58,1 kWh). Long Range varianten med en batterikapacitet på 77,4 kWh og en rækkevidde på 528 km koster fra kr. 399.900, - (229 hk). Samme batteripakke fås også i en Performance udgave med 325 hk og en rækkevidde på 506 km fra kr. 422.900, - eller 484 km som GT-Line variant til kr. 494.900, -. Se hele modelprogrammet her.

I januar introducerede Kia yderligere en EV6 model - den højtydende EV6 GT. Med en acceleration fra 0 til 100 km/t på 3,5 sekunder, er det den hurtigst accelererende Kia nogensinde. Den er også den mest kraftfulde produktionsbil, som Kia nogensinde har lavet, med dens dobbelt-motorede elektriske drivlinje, der producerer 585 hk (430 kW) og et drejningsmoment på 740 Nm. Prisen for EV6 GT er kr. 599.900, -.

Qua den nye leveringssituation på EV6, er den danske Kia importør nu også klar med et privatleasing tilbud. Det vil sige, at man fra en månedlig ydelse på bare 4.995, - kr. kan privatlease en EV6 Standard Range (Udbetaling fra kr. 19.995, -). Se alle Kias privatleasingtilbud på EV6 her.

Visionær elbil

Kia EV6 har en vindende kombination af Kias avancerede E-GMP (Electric Global Modular Platform), en dristig og konceptuel stil, ultrahurtig ladekapacitet, et avanceret interiør og en bemærkelsesværdig ydeevne, som til sammen udgør en helstøbt elbil, der fortsætter med at modtage anerkendelse over hele verden.

Kias komplet eldrevne EV6 giver et løfte om at levere den bedste oplevelse for ejerne ved at gøre den elektriske livsstil enkel og ligetil, når det gælder dagligdagens mobilitet.

Kia EV6 fjerner de barrierer, som har forhindret mange i at foretage skiftet til en elbil. Med hurtige opladningstider fra 10 – 80 % på bare 18 minutter og en imponerende lang rækkevidde, kan kunden sige farvel til rækkeviddeangsten. Samtidig tilbyder Kia adgang til et omfattende ladenetværk i hele Europa med et Kia Charge abonnement.

*Alle salgstal er fra DBIs bilstatistik

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år). 

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker. 

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark