Gå til indhold
Spar kr. 50.000,- på ekstraudstyr i en KIA Sportage Advance Edition
Spar kr. 50.000,- på ekstraudstyr i en KIA Sportage Advance Edition

Nyhed -

Bilen skal være højbenet

Fredericia den 16. april 2018 – Der er stor fremgang i salget af SUV modeller herhjemme. Allerede sidste år tog SUV-segmentet et stort spring med en stigning på næsten 24 % i forhold til 2016 – fra 34.353 i 2017 mod 27.901 i 2016 (tal fra DBI).

Navnet SUV eller "sports utility vehicle" antyder, at der er tale om en nyttig bil til praktiske formål. Men de aktuelle salgstal vidner om, at selv børnefamilier vælger de høje SUV-biler frem for eksempelvis en mere traditionel stationcar.

SUV’erne er en biltype, som sammenlignet med den traditionelle sedan eller stationcar har et mere appellerende design, og så er den nemmere at stige ind og ud af. Man sidder lidt højere, end man gør i almindelige biler, hvilket giver et godt overblik i trafikken.

Er man på udkig efter én af de populære SUV-modeller, er udvalget hos KIA stort. Samtidig er der lige nu store besparelser at hente på nogle af KIAs mest populære SUV’er.

Spar kr. 15.000,- på ekstraudstyr i en KIA Stonic Attraction

Særligt de mindre SUV'er buldrer derudad. Alene mængden af nye mini-SUV-modeller lanceret indenfor det sidste år, placerer dem som den altoverskyggende trend. Her er KIA naturligvis også repræsenteret i form af deres Stonic – med et væld af farvekombinationer og et lækkert design. Der er god plads i både kabinen og det 350 liters store bagagerum, og samtidig får man en lang liste af sikkerheds – og komfortudstyr. Lige nu får man yderligere udstyr til en værdi af 15.000,- kr. uden beregning, hvis man vælger en KIA Stonic Attraction. Attraction-modellen med bl.a. automatisk nødbremse, varme i forsæder, varme i rattet, klimaanlæg, 7” touchskærm med bakkamera, fartpilot, regnsensor, Apple Carplay og 15” alufælge koster kr. 196.978,- inkl. leveringsomkostninger (se hele modelprogrammet her).

Spar kr. 50.000,- på ekstraudstyr i en KIA Sportage Advance Edition

Sportage er KIAs populære C-SUV model, som kendetegnes ved sit dynamiske og dristige SUV design og et raffineret interiør. KIA Sportage er både rummelig og fleksibel og fås fra kr. 278.979,- inkl. leveringsomkostninger. Lige nu er der også penge at spare, hvis man vælger kampagnevarianten med ekstraudstyr for kr. 50.000,- uden beregning; Sportage Advance Edition. Den koster kr. 310.790,- (inkl. lev.) med bl.a. 7” touch skærm med bakkamera og navigation, fartpilot m. speedlimiter, bluetooth samt Apple CarPlay, 2-zonet klimaanlæg, regnsensor, varme i rattet, varme i forsæder samt bagsæder, bakspejl m. automatisk nedblændeligt bakspejl og 19” alufælge (se hele modelprogrammet her).

Danmark bedst sælgende plug-in hybrid – KIA Niro PHEV

Når man snakker populære SUV modeller, kan man ikke undgå at nævne KIA Niro plug-in hybrid, som rammer trenden i markedet klokkerent med et praktisk SUV design kombineret med en avanceret hybridteknologi. Her får du det bedste fra to verdener – en fantastisk brændstoføkonomi på op til 76,9 km/l, men uden at gå på kompromis med din fleksibilitet/mobilitet. Den konventionelle benzinmotor sikrer dig fleksibiliteten, og elmotoren med høj kapacitet sikrer dig en økonomisk og miljøvenlig kørsel med en rækkevidde på op til 58 km på ren el. KIA Niro plug-in hybrid koster fra kr. 268.979,- (inkl. lev.) med bl.a. LED for- og baglygter, 2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg, sædevarme i forsæder, 5" touch skærm, Bluetooth og ratbetjent audioanlæg, vognbaneassistent, automatisk nødbremse (AEB), smart cruise control (SCC) og 16” alufælge med kapsler (se hele modelprogrammet her).

KIA Sorento med plads til 7 personer er indbegrebet af value for money

Fra kr. 453.979,- (inkl. lev.) får du en SUV model i D-segmentet med god plads til 7 personer, fleksible sæder og masser af komfortudstyr du ikke vil undvære, når først du har prøvet det. Standardudstyret inkluderer bl.a. 17" alufælge, Aircondition, LED kørelys, El-justerbare og el-indklappelige sidespejle m. varme, el-ruder foran og i bag, bakkamera, parkeringssensor i bag, reservehjul 17", armlæn mellem forsæder, sædevarme i for -og bagsæder, varme i rattet, active Hood System (Pop-Up), 7" navigation m. touch skærm, Apple CarPlay m. stemmestyring, bluetooth og DAB+ radio (se hele modelprogrammet her).

Alle KIAs modeller er indbefattet af KIAs unikke 7 års garanti / 150.000 km*

Med KIAs garanti på 7 år / 150.000 km*, kan KIA dele sin tillid til bilerne med KIA ejerne. Som KIA ejer, har man ro i sindet, fordi man ved, at KIA ordner det, hvis der en sjælden gang skulle ske noget med bilen. Hvis man sælger sin bil, kan man også nyde godt af en højere gensalgsværdi, da garantien følger bilen og overføres til den næste ejer.

*Fri km. de første 3 år

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark