Gå til indhold
KIA støtter Hjerteforeningen
KIA støtter Hjerteforeningen

Nyhed -

KIAs Hjertesag

Fredericia den 10. marts 2017 - 466.000 danskere lever i dag med en hjerte-kar-sygdom, og ca. 1 million danskere lider af forhøjet blodtryk. Konsekvenserne af en hjerte-kar-sygdom kan være voldsomme for både hjertepatienterne og deres familier. Ud over de fysiske symptomer lider mange efterfølgende af angst og depression, så der er hårdt brug for Hjerteforeningens arbejde. Derfor synes vi hos KIA, at det nytter at støtte op om Hjerteforeningen, så de fortsat kan investere i forskning, forebyggelse, patientstøtte og oplysning. 

Årets Hjertegalla er ingen undtagelse, hvor KIA giver hhv. en KIA Rio, en KIA Venga, en KIA Niro Hybrid og en KIA cee'd til det gode formål. Se med på TV2 Charlie lørdag den 18. marts, og støt en god sag. Samtidig deltager du i konkurrencen om én af de mange præmier.

Se mere på www.hjerteforeningen.dk

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark