Gå til indhold
KIAs største SUV bliver endnu mere attraktiv med et prisfald på mellem 4.000,- og 24.000,- kr.
KIAs største SUV bliver endnu mere attraktiv med et prisfald på mellem 4.000,- og 24.000,- kr.

Nyhed -

KIAs største SUV falder i pris

Fredericia, den 15. november 2018 – Der er stor vækst i salget af de større SUV modeller, og det oplever KIA i særdeleshed. Tiden hvor KIA udelukkende solgte små biler er en saga blot.

KIA sælger ikke bare små biler

Ser man udelukkende på salget af SUV modeller, er KIAs salg ÅTD steget med 270 % sammenlignet med samme periode sidste år. 

Direktør hos KIA Import Danmark; Rasmus Aagaard udtaler; ”Ser vi bort fra salget af hhv. Picanto og Rio, er KIAs bilsalg steget med 63 % sammenlignet med samme periode sidste år. Hos KIA Danmark er vi godt tilfredse med den stigende interesse for vores større bilmodeller. Det bevidner, at KIA som brand har rykket sig, og kunderne i højere grad er villige til at betale mere for en KIA”.

KIAs største SUV bliver endnu mere attraktiv 

Overgangen til WLTP har været positiv for KIAs største SUV; Sorento, og den danske KIA importør har endda sat prisen ned. 

Startprisen på KIAs 7 personers D-SUV model er nu kr. 449.999,-. Det er et prisfald for indstigningsmodellen på kr. 4.602,-. Vælger man derimod en model med All Wheel Drive (AWD) og Automatgear, er prisen faldet hele kr. 23.980,-.  

Det er blevet knap 64.000 kr. billigere at vælge Sorento med automatgear

Som noget helt nyt, kan man nu vælge automatgear til Sorento - uden også at skulle vælge AWD. Det vil sige, at man kan få en KIA Sorento med automatgear fra kr. 489.999,- mod tidligere kr. 553.979,-.

Se hele det opdaterede modelprogram på KIA Sorento her.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark