Gå til indhold
For kun 2.895,- om måneden og en udbetaling på 9.995,- kan du privatlease den nye KIA Ceed
For kun 2.895,- om måneden og en udbetaling på 9.995,- kan du privatlease den nye KIA Ceed

Nyhed -

Skarpe privatleasing priser på den nye KIA Ceed

Fredericia, den 8. november 2018 – KIAs helt nye Ceed er aktuel med skarpe privatleasing priser uanset hvilket kørselsbehov man måtte have.

En attraktiv billøsning med en fast lav ydelse

At få fikset sin bil, kan være som at gå i søvne. Det føles uvirkeligt, og alle taler et sprog man ikke forstår. Især mekanikeren. Det var vist dig han talte til, da han sagde “fjederskål”, “støddæmpertårn” og “skrotbunke”. Men ungernes tur er næste uge, og kærestens computer er lige sovet stille ind, og opvaskeren siger den der mærkelige lyd. Så nu koster Det Røde Lyn pludselig mere, end den er værd. Skifter du til KIA privatleasing, kender du din pris. Du bliver ikke låst fast i aftaler og ulæselige klausuler. Din månedlige omkostning forbliver den samme, og bilens værditab kan du være ligeglad med, når du skal af med den igen. Og så giver KIA dig i øvrigt Danmarks mest attraktive forsikring. KIA privatleasing er til dig, som ønsker en ansvarlig billøsning uden al besværet. Så behøver du nemlig slet ikke at vide, hvad en fjederskål er.

Privatleasing af den nye KIA Ceed – enten 5-dørs eller stationcar

Den nye Ceed har fået et modent og sporty design, mere effektive motorer og endnu mere dynamiske køreegenskaber. Sammen med et lækkert interiør har forbedringerne bragt den nye Ceed i finalefeltet blandt de nominerede til Årets Bil i Danmark 2019.

Selvom man ikke er i markedet for at købe en ny bil, kan man via KIAs attraktive privatleasing blive godt kørende i den nye Ceed.

Med en udbetaling på 9.995,- kr. og en løbetid på 36 måneder, bestemmer man selv den månedlige ydelse alt efter kørselsbehov og model.

For den laveste ydelse på 2.895,- kr. i måneden får man 15.000 km årligt i en veludstyret Ceed Vision 1,0 T-GDI (120 hk) med bl.a. sædevarme i forsæder, varme i rat, Apple CarPlay, Automatisk nødbremse, bakkamera m. dynamisk guide, touchskærm og LED kørelys. Prisen gælder både 5-dørs og stationcar (SW).

Er temperamentet til den større 1,4 liters turbobenzin motor (140 hk) koster det dig 400,- kr. mere. Altså får du 15.000 km. årligt for kr. 3.295,-. Igen er der frit valg mellem 5-dørs og stationcar (SW).

Endeligt kan du nyde godt af KIAs 7-trins DCT gearkasse i et velfungerende samarbejde med 1,4 T-GDI motoren og dertil lidt mere udstyr i Comfort modellen for kr. 3.695,- om måneden. Her er der tale om en stationcar (SW).

Attraktiv forsikring

Når du privatleaser skal du selv afholde omkostninger til brændstof, dæk og forsikring. Hos KIA tilbyder vi en attraktiv KIA-forsikring fra kr. 3.395 årligt (kasko og ansvar).

Du kan se hele KIAs privatleasing program her

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark