Gå til indhold
Spar 50.000,- på ekstraudstyr i en KIA Sportage Advance Edition
Spar 50.000,- på ekstraudstyr i en KIA Sportage Advance Edition

Nyhed -

Spar 50.000,- på din nye bil

Fredericia den 15. august 2017 – Der er stor efterspørgsel på SUV modellerne i øjeblikket. Det er primært væksten i SUV segmenterne, der er årsag til den nuværende vækst i bilsalget i Danmark*. Er du også på udkig efter en SUV model, bør du overveje en KIA Sportage. Udover fantastiske køreegenskaber, et højt udstyrsniveau og en upåklagelig produktkvalitet med 7 års garanti, kan du lige nu spare 50.000,- på lækkert ekstraudstyr i en KIA Sportage Advance Edition.

Grundet den store efterspørgsel på SUV modeller, har KIA lavet en attraktiv kampagnevariant, som er spækket med udstyr. Kampagnevarianten som hedder Sportage Advance Edition koster fra kr. 347.875,- for en 1,7 diesel 115 hk (se hele modelprogrammet her). Den lange udstyrsliste på modellen indeholder bl.a. 7” navigation med touch skærm, Apple CarPlay, bakkamera med dynamisk guide, bluetooth, fartpilot m. speedlimiter, luftdyser v. bagsæder, læderrat og lædergearknop, Lane Keep Assist System, Speed Limit Informaton Function, aut. nedblændeligt bakspejl, 2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg, regnsensor, sædervarme i for –og bagsæder, 19” alufælge, parkeringssensor bag, tågelygter for, privacy glass, dellæder i kabinen, elektronisk lændestøtte i forsæde, varme i rattet, højdejusterbare forsæder, USB-lader i bag, wiper de-icer, nødhjul og stænklapper for og bag. Prisen på en KIA Sportage starter ved kr. 289.888,-.

Har du slet ikke behov for en stor SUV, kan du stadig gøre en god handel hos din KIA forhandler. Der er også penge at spare på de helt nye modeller; KIA Picanto og KIA Rio.

Lige nu sparer du 12.000,- kr. på ekstraudstyr i en Picanto Advance Edition med den velkørende 1,0 liters benzinmotor (67 hk). Udover det flotte udstyrsniveau i en Advance, får du i kampagnemodellen yderligere 14” alufælge, tågelygter for og farvetillæg (gælder ikke clear white). Det er alt sammen udstyr til en værdi af 13.997 kr., men med en merpris på bare 1.996 kr., sparer du 12.000,- på ekstraudstyr. Picanto 1,0 Advance Edition koster kr. 116.995,-. For yderligere 1.000,- kr. kan du opgradere alufælgene til 15”.

I samme kampagneperiode får du ved køb af den populære KIA Rio 1,0 T-GDI Comfort både farvetillæg og 17” alufælge til en værdi af 15.497 kr. med uden beregning.

Alle de herlige tilbud er samlet under ét tag hos landets KIA forhandlere, som i den forbindelse holder åbent hus i weekenden den 2. – 3. september kl. 11 – 16.

*Kilde: DBI

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark