Gå til indhold
Den samlede udstyrspakke indeholder udstyr for 79.988,- kr., men kunden skal kun have 29.998 kr. op af lommen
Den samlede udstyrspakke indeholder udstyr for 79.988,- kr., men kunden skal kun have 29.998 kr. op af lommen

Nyhed -

Spar 50.000,- på udstyr i KIAs populære Sportage

Fredericia den 6. november 2019 – SUV segmentet er stadig langt det største segment i Danmark. Og der er stadig fremgang i salget af SUV-modeller herhjemme. Til og med oktober i år står SUV-modellerne for 28,1 % (53.897 enheder) af det danske personbilsalg. Til sammenligning var andelen af solgte SUV-modeller 26,4 % (49.184 enheder) i samme periode sidste år (tal fra DBI).

Er man på udkig efter én af de populære SUV-modeller, er udvalget hos KIA stort. Samtidig er der lige nu store besparelser at hente på lækkert komfortudstyr til nogle af KIAs mest populære SUV’er.

KIA afholder SUV-dage med et stort Åbent Hus-arrangement den 16. – 17. november. Her kan man eksempelvis prøve en tur i den rummelige Sportage, der er pakket med udstyr og forkæler med god kørekomfort og siddehøjde. Eller tag en tur i den attraktive Stonic, der byder på prisvindende design og femstjernet sikkerhed.

Du kan også møde det nyeste medlem af Ceed familien; XCeed, der er nomineret til Årets Bil i Danmark 2020. XCeed giver dig komforten fra en SUV og køreglæden fra en coupé.

Du kan også stifte bekendtskab med den kraftfulde Sorento med plads til den store familie – og mulighed for at trække helt op til 2.500 kg.

Alt det og mere til kan du møde til SUV-dage hos din KIA Forhandler.

Spar kr. 49.990,- på ekstraudstyr til en KIA Sportage Vision model

Sportage er KIAs populære C-SUV model, som kendetegnes ved sit dynamiske og dristige SUV-design og et raffineret interiør. KIA Sportage er både rummelig og fleksibel og fås fra kr. 279.999,- inkl. leveringsomkostninger.

Lige nu er der mange penge at spare på lækkert komfortudstyr. Og det er altså bare en fornøjelse at kunne tænde for rat-varmen i bilen en kold vintermorgen. Varmen kommer omgående og er en perfekt start indtil bilen og sæderne er blevet varmet op. Det samme med opvarmning af vinduesviskerne! Har vi ikke alle prøvet at viske forruden ren med to istapper, der bare skraber hen over forruden?

Den samlede Collection udstyrspakke indeholder udstyr for 79.988,- kr., men kunden skal kun have 29.998 kr. op af lommen – altså sparer man hele 49.990,- kr.

Udstyrspakken indeholder 2-zoners klimaanlæg, aut. anti-dug funktion, aut. nedblændeligt bakspejl, regnsensor, 19” alufælge, tagræling, sædevarme foran og i bag, tågelygter foran, mørktonede ruder, stænklapper foran og i bag, del-lædersæder, elektronisk lændestøtte i førersædet, højdejusterbart passagersæde, varme i rattet, USB lader i bag, deluxe indstigningslister, satin krom dørhåndtag indvendigt, kromindlæg i dørhåndtag udvendigt, high glossy sort kølergrill, forrude med opvarmning af vinduesviskere, elektronisk P-bremse og parkeringssensor i bag. (se Sportage modelprogrammet her).

Spar kr. 45.478,- på ekstraudstyr til en KIA Stonic Vision model

Særligt salget af de mindre SUV'er er steget i takt med at flere og flere nye modeller er kommet til. Her er KIA naturligvis også repræsenteret i form af den smarte Stonic, som tilbydes i et væld af farvekombinationer, som gør det muligt at ”designe” sin egen personlige udgave af modellen.

KIA Stonic Vision fås fra 194.999,- kr., og lige nu kan man for den beskedne sum af 19.999,- kr. få en Edition Plus udstyrspakke til en værdi af kr. 65.477,-.

Pakken indeholder 17” alufælge, klima-anlæg, mørktonede ruder, diskanthøjtalere, aut. nedblændeligt bakspejl, skydbart armlæn ml. forsæder, USB lader i bag, satin krom dørhåndtag indvendigt, high glossy sorte detaljer v. touchskærm, læderrat og lædergearknob, sædevarme foran, lys v. makeupspejle, varme i rattet, 7” touchskærm m. navigation og Tom TomLive Services, Dab+ radio, LED baglygter, LED blinklys, foldbare sidespejle, elruder i bag, bakkamera, parkeringssensor i bag, regnsensor, high glossy sort kølergrill, satin kromliste omkring kølergrill og krom rudeliste (se Stonic modelprogrammet her).  

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark