Gå til indhold
Vind en KIA cee’d GT-line 1.0 T-GDI

Nyhed -

Vind en KIA cee’d GT-line 1.0 T-GDI

Fredericia, den 1. februar 2016 – I dag starter Den Store Skattejagt på skattejagt.dk, som er et online skrabespil udbudt af Bilka og Aller Media. Alle kan deltage i konkurrencen om præmier lige fra chips, sodavand og digitale magasiner, over cykler og grilludstyr, til sommerhusture, rejser og hovedpræmien som i år er en KIA cee’d 1.0 T-GDI.

Vinderbilen til en værdi af kr. 279.999,- udloddes af KIA Import Danmark AS. Motorvarianten er den helt nye anmelderroste turbo benzin motor med 120 HK. Modellen er en ekstra sporty GT-line udgave med indtil flere eftertragtede design -og interiørdetaljer, som er kendetegnende for GT-line modellen. Bilen er utrolig veludstyret med blandt andet fuldautomatisk klimaanlæg, 17” alufælge, fartpilot med speedlimiter, parkeringssensor i bag, LED kørelys, varme i rattet, bluetooth, tågelygter, kørecomputer m. eco gearskifteindikator, el-indklappelige sidespejle og meget - meget mere. Bilen er naturligvis omfattet af KIAs unikke 7 års fabriksgaranti.

Du kan fra i dag og otte uger frem - til og med den 27. marts, via din mobil eller tablet, hver dag deltage i konkurrencen om de mere end 100.000 lækre præmier. Der er nye vinderchancer hver dag, og selvom du ikke skulle være heldig at vinde, får du, for hver dag du spiller ekstra lod i konkurrencen om hovedpræmien – den populære KIA cee’d.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark