Gå til indhold
Prisen på den nye forbedrede Sportage med nyt motorprogram starter fra kr. 314.999,-
Prisen på den nye forbedrede Sportage med nyt motorprogram starter fra kr. 314.999,-

Pressemeddelelse -

Den nye faceliftede KIA Sportage er prissat

Fredericia, den 28. august – KIA Sportage har haft stor succes i første halvdel af 2018 med en stigende interesse for SUV modeller generelt. Salget af KIA Sportage er steget med hele 114 % sammenlignet med første halvår 2017.

Direktør hos KIA Import Danmark; Rasmus Aagaard udtaler: ”KIA Sportage er en vigtig bil for kundernes oplevelse af vores KIA Brand og kunderne er strømmet til i stadig stigende antal gennem de sidste par år, således er Sportagen sammen med Niro med til at sikre KIA en 4. plads i det vigtige C-SUV segment. Den nye forbedrede Sportage har allerede høstet rigtig flotte roser i anmeldelserne, og vi har store forventninger til nye motorer og Mild-Hybrid drivlinjer som introduceres med bilen.”

Modelprogrammet på den nye forbedrede Sportage

I den kommende weekend den 1. og 2. september lancerer KIA den nye forbedrede Sportage. Den nye Sportage introduceres i form af to udstyrsvarianter – en Advance model og en Intro model.

Prisen på den nye Sportage starter fra kr. 314.999,- for en 1,6 diesel Advance med bl.a. 7” navigation m. touch skærm, sædevarme i for- og bagsæder, 2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg, luftdyser v. bagsæder, regnsensor, 17” alufælge, LED kørelys foran, aut. lyslængderegulering, aut. nedblændeligt bakspejl, Apple CarPlay og DAB+ radio.

For bare 9.991,- kroner mere får man intro modellen med yderligere ekstraudstyr for over kr. 50.000,-.

Hele modelprogrammet med priser og udstyr kan ses på vores website.

Modelprogrammet på Sportage vil løbende blive udvidet med flere udstyrsvarianter.

Nye udvendige designdetaljer

Forbedringerne af Sportagens udvendige design omfatter nye kofangere foran og bagpå inklusiv nye for- og baglygter.

GT-line modellen får ny kølergrill i sort højglans, bundskjold i sort højglans og sølv samt mørke kromindlæg på sidepanellister og bagklap. Modellen er nu udstyret med et bagpanel med dobbelt udstødning og tågeforlygter i et nyt ”ice cube” design.

Sportage modelprogrammet består af 10 forskellige farver, hvoraf de 5 farver er helt nye; Cosmo Blue, Blue Flame, Dark Penta Metal, Lunar Silver og Copper Stone. Samtlige modeller har fået nye alufælge.

Nyt opdateret interiør

Interiøret byder på et nyt rat, en forbedret instrumentenhed og nyt tofarvet indtræk i sort og grå frem for det tidligere ”two-tone grey”. GT-line modellen fås med nyt tofarvet læderindtræk i sort og grå eller helt sort læderindtræk med røde detaljer som ekstraudstyr.

Nye udstyrsmuligheder

Alle modeller er som standard udstyret med LED kørelys og træthedsregistrering. Herudover er der nye muligheder for fabriksmonteret udstyr – LED forlygter, Around View Monitor, elektronisk P-bremse, rammeløst 8” infotainment system og på modeller med DCT og automatgear er der mulighed for at tilkøbe adaptiv fartpilot.

Nyt motorprogram

Den effektive 1,6 liters turbo benzin motor med 177 hk er den eneste motor, som fortsætter fra det tidligere modelprogram. Den er blevet udstyret med et benzinpartikelfilter. 1,7 diesel er erstattet af en ny 1,6 liters diesel motor, der leverer hhv. 115 hk og 136 hk, hvor den største ydelse tilbydes med både 4WD og DCT. Herudover lancerer KIA den nye 2,0 mild hybrid, som supplerer en 2,0 liters dieselmotor med 185 hk, som tilbydes med 4WD og den nye 8-trins automatgearkasse med shift by wire vi kender fra Stinger og Sorento.

2,0 CRDI MEV

Det primære formål med hybridteknologien i denne bil er at supportere motoren i acceleration, og derved fratage noget af belastningen. Foruden at begrænse emissionerne, vil dette også give en bedre acceleration.

Drivlinien er udviklet til at gøre forbrændingsmotoren mere effektiv under kørsel ved hjælp af elektricitet, der leveres og genindvindes under kørsel uden at føreren bemærker det.

Systemet styres af en avanceret elektronisk styreenhed, som beregner den mest effektive anvendelse af den tilgængelige energi under hensyntagen til den resterende strøm på bilens batterier.

Batteriydelsen kan også anvendes til en ny start-stop-funktion mens bilen er i bevægelse. Hvis batteriet er tilstrækkeligt opladt, standses forbrændingsmotoren automatisk ved deceleration i gear og ved opbremsning. Derefter kan MHSG diskret starte motoren igen – og naturligvis når føreren træder på speederen.

Den nye mild-hybrid motor forventes at reducere emissionerne med op til 4% i henhold til WLTP.

Emner


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS havde et travlt og spændende 2017 med intet mindre end 7 ny-bils lanceringer. 2018 byder måske på knap så mange store nyheder, men dog usædvanlig mange spændende opdateringer. Den største nyhed bliver introduktionen af den helt nye Ceed i starten af 2. halvår. Og med en særdeles stor efterspørgsel på plug-in-hybrid modeller, står KIA stærkt med to skarpe PHEV modeller i hhv. Niro PHEV og Optima PHEV. Selvom KIA debuterede på markedet for plug-in-modeller sidste år, lykkedes det med et flot salgstal på 205 plug-in-modeller at gå ud af 2017, som det bedst sælgende plug-in-hybrid mærke på personbiler.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark