Gå til indhold
Spar op til 91.699 kr. på en EV6 GT-Line
Spar op til 91.699 kr. på en EV6 GT-Line

Pressemeddelelse -

Kia Danmark fortsætter oprydningssalget

Fredericia, den 28. juni 2024 - Den danske Kia importør sætter prisen ned på lageret af den prisvindende EV6, og i den forbindelse kan man spare helt op til 91.699 kr. Dette er en enestående mulighed for danske bilentusiaster til at få fingrene i en af de mest innovative og teknologisk avancerede elbiler på markedet til en ekstraordinær pris.

Kia EV6 har fået stor anerkendelse for sit banebrydende design, imponerende rækkevidde og avancerede teknologiske funktioner. Bilen kombinerer stil, komfort og ydeevne på en måde, der sætter nye standarder inden for elbilsegmentet.

Nøglefunktioner i Kia EV6:

  • Lang Rækkevidde: Med en rækkevidde op til 528 km på en fuld opladning (WLTP) er Kia EV6 ideel til både lange ture og daglig pendling.
  • Hurtig Opladning: Bilens 800V højhastigheds-ladekapacitet (på den store batteripakke) gør det muligt at lade fra 10% til 80% på kun 18 minutter.
  • Avanceret Teknologi: Udstyret med de nyeste førerassistentsystemer og en 12,3-tommer infotainmentskærm, sikrer EV6 en sikker og intuitiv køreoplevelse.
  • Plads og Komfort: Med et rummeligt interiør, innovative opbevaringsløsninger samt rigelige USB-udtag tilbyder EV6 komfort og bekvemmelighed for både fører og passagerer.

Lagerbilerne har forskellige konfigurationer, men spar effekten er størst på Performance modellen med GT-Line udstyr samt udstyrspakken med glassoltag & head-up display og frit valg af farve, hvor den nye kampagnepris lyder på kr. 429.999 mod den tidligere vejl. udsalgspris på kr. 521.698. Altså kan kunden spare 91.699 kr.

Den billigste lagerbil er en EV6 Standard Range med 58 kWh batteri og baghjulstræk til kr. 322.999, sat ned med 57.900 kr. fra oprindeligt 380.899 kr.

Herimellem er der alt lige fra Performance til EV6 Long Range modeller både med og uden ekstraudstyr. Listen med de forskellige specifikationer og priser kan ses her.

Kia Danmark inviterer alle elbil-interesserede til at besøge deres lokale Kia-forhandler for at opleve Kia EV6 på nærmeste hold og drage fordel af disse eksklusive tilbud. Med den nye prissætning bliver det mere tilgængeligt end nogensinde før at eje en topmoderne elbil, der kombinerer elektrisk kørsel med fremragende ydeevne.

For yderligere information om Kia EV6, besøg Kia Danmarks officielle hjemmeside kia.com eller kontakt din nærmeste Kia-forhandler.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (group.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark