Gå til indhold
EV3 er udviklet til at gøre elektrisk mobilitet mere tilgængelig og ubesværet
EV3 er udviklet til at gøre elektrisk mobilitet mere tilgængelig og ubesværet

Pressemeddelelse -

Kia EV3: Elektrisk mobilitet, forenklet, tilgængelig og forstærket

Fredericia, den 11. september 2024 - Siden Kia præsenterede EV3 i maj i år, har den danske importør arbejdet på at få det ideelle modelprogram klar med priser, som gør EV3 til en attraktiv mulighed for nye elbilkunder. Bilen er udviklet med henblik på, at kombinationen af en attraktiv pris, og banebrydende egenskaber skal sikre, at kunder ikke behøver at bekymre sig om overgangen fra en forbrændingsmotor til elbil.

I sidste uge kunne Kia Danmark melde fra-priser ud på de to batteristørrelser, mens man hos importøren fortsatte prisforhandlinger med fabrikken. Forhandlingen er nu afsluttet, og det viser sig, at Kia Danmark kan introducere Long Range udgaven 5.000 kr. billigere end først antaget. Det vil sige at fra-prisen på en Long Range i stedet for 294.900 kr. nu lyder på 289.900 kr.

Det vil sige, at man kan få en veludstyret EV3 Access med en rækkevidde op til 605 km med anhængervægt på 1.000 kg. til bare 289.900 kr. Det er en rigtig skarp pris i klassen.

Standard Range Access koster som tidligere offentliggjort 269.900 kr. Her er rækkevidden op til 436 km og påhængsvægten 500 kg med og uden bremser. Det betyder, at også Standard Range udgaven sagtens kan trække en normal havetrailer.

Hele modelprogrammet er nu offentliggjort på Kias website her. Af modelprogrammet fremgår det, at EV3 kommer i 4 udstyrsvarianter; en Access, en Prestige, en Upgrade og en GT-Line.

En Acces koster som nævnt 269.900 kr. med 58,3 kWh batteri (Standard Range) eller 289.900 kr. med 81,4 kWh batteri (Long Range). Udstyret i en Access består bl.a. af 17” alufælge, el-justerbare sidespejle med varme, LED for- og baglygter samt LED kørelys, adaptiv fartpilot, automatisk fjernlysassistent, automatisk 2-zoners klimaanlæg, varme i forsæder, ventilationsdyser ved bagsæder, fjernstyret opvarmning af kabinen og pre-conditioner til DC-ladning, P-sensor for og bag, bakkamera med dynamisk guide, regnsensor, støjdæmpende forrude, varmepumpe, fuld digital instrumentering, trådløs Android Auto og Apple CarPlay, over the air softwareopdatering, udvidet nødbremse, intelligent skiltegenkendelse med hastighedsassistent og udvidet motorvejsassistent, udvidet træthedsregistrering, udvidet vejbaneassistent og vognbaneassistent hjælper med at holde bilen på rette kurs og advare føreren ved tegn på træthed eller utilsigtet vognbaneskift.

Prestige-varianten fås også både som Standard Range til kr. 284.900 eller som Longe Range til kr. 304.900. Her får man naturligt mere udstyr i form af bl.a. dørhåndtag med flush-betjening, aut. nedblændeligt bakspejl, mulighed for digital nøgle, trådløs telefonopladning, assistent for sikker udstigning, aktiv blind-vinkel-assistent & assistent for bagvedkrydsende trafik, udvidet motorvejsassistent m. hands-on-sensor og udvidet vejbaneassistent m. hand-on.sensor.

Næste udstyrstrin hedder Upgrade. Den fås udelukkende i Long Range udgaven og koster kr. 329.900. Den har til gengæld også bl.a. 19” alu-fælge, BI-LED forlygter, el-bagklap, el-justerbart førersæde inkl. lændestøtte, kunstlædersæder, varme i bagsæder og Harman Kardon lydanlæg.

GT-Line udgaven til kr. 344.900 (Long Range) har en masse lækre GT-Line designdetaljer samt yderligere udstyr i form af BI-LED forlygter, Premium RELAXION forsæder el-justerbare inkl. lændestøtte, memory funktion i det el-justerbare førersæde, ventilation i forsæder og head-up display, for bare at nævne nogle.

Alle udstyrsvarianter kan prale af en god rummelig kabine til hele familien, en frunk på 25 l og en bagagevolumen på 460 l.

EV3 er som nævnt udviklet til at gøre elektrisk mobilitet mere tilgængelig og ubesværet. For at leve op til dette løfte har Kias nye kompakte, fuldelektriske SUV banebrydende teknologi, en WLTP-rækkevidde på op til 605 km og hurtigopladning fra 10 – 80 % på 31 min.

Kia har skabt en fuldelektrisk SUV, der hæver barren for, hvad man kan forvente af en kompakt elektrisk familiebil. Den introducerer nye parametre i segmentet, som intelligent regenerativ bremsning og muligheden for V2L – dvs. at levere strøm til eller oplade eksterne enheder som f.eks. campingudstyr. Dette giver kunder adgang til en række praktiske funktioner, som kommer ud over selve køreoplevelser, der tidligere ikke var tilgængelige i dette segment.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (group.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark