Gå til indhold
EV3 tilbyder innovativ teknologi, imponerende rækkevidde og avanceret design, der sætter nye standarder i segmentet
EV3 tilbyder innovativ teknologi, imponerende rækkevidde og avanceret design, der sætter nye standarder i segmentet

Pressemeddelelse -

Kia EV3 fra kun 269.900 kr. tiltrækker kunder i tusindvis

Fredericia, den 5. september 2024 - Spændingen stiger hos Kia Danmark, og det gør interessen også! Den længe ventede Kia EV3 er lige om hjørnet, og den første EV3 pre-produktionsmodel i GT-Line udstyrsvariant er landet i Danmark. Den kan nu opleves på eksklusive EV3 VIP Events rundt i hele landet.

Tusindvis af kunder har allerede skrevet sig op for at være blandt de første til at opleve den kompakte elektriske SUV. Derfor afholder Kia nu 27 eksklusive VIP-events hen over den næste måned for at præsentere bilen for de mange interesserede kunder, der på forhånd har skrevet sig op til at opleve EV3 på nærmeste hold, før den rammer det danske marked.

Priser på EV3

Indtil videre er Kia Danmark klar med fra-priser, som lyder på hhv. 269.900 kr. for Standard Range udgaven og 294.900 kr. for Long Range udgaven.

  • Standard Range med et 58,3 kWh batteri og en rækkevidde på op til 436 km (forventet WLTP)
  • Long Range med et 81,4 kWh batteri, der leverer op til 605 km (forventet WLTP)

Begge modeller har en ydelse på 204 hk (150 kW) og understøtter hurtig DC-ladning, hvor Long Range-versionen kan oplades fra 10-80 % på cirka 31 minutter med en ladekapacitet på op til 128 kW. Standard Range-modellen kan lade med op til 101 kW, og begge understøtter hjemmeladning (AC) med op til 10,8 kW.

Fra-prisen er således gældende for en veludstyret indstigningsmodel med enten 58,3 kWh batteri eller 81,4 kWh batteri og bl.a. el-justerbare sidespejle med varme, LED for- og baglygter samt LED kørelys, 25 liters frunk, adaptiv fartpilot, automatisk fjernlysassistent, automatisk 2-zoners klimaanlæg, varme i førersæder, ventilationsdyser ved bagsæder, fjernstyret opvarmning af kabinen og pre-conditioner til DC-ladning, P-sensor for og bag, bakkamera med dynamisk guide, regnsensor, støjdæmpende forrude, varmepumpe, fuld digital instrumentering, trådløs Android Auto og Apple CarPlay, over the air softwareopdatering, udvidet nødbremse, intelligent skiltegenkendelse med hastighedsassistent og udvidet motorvejsassistent, udvidet træthedsregistrering, udvidet vejbaneassistent og vognbaneassistent hjælper med at holde bilen på rette kurs og advare føreren ved tegn på træthed eller utilsigtet vognbaneskift.

Øvrige oplysninger om udstyrsvarianter og priser deles snarest muligt.

EV3 – Fremtiden er her

EV3 er den nyeste tilføjelse til Kias elektriske line-up og er skabt til at imponere med sin kompakte SUV-form og moderne funktionalitet. Baseret på de succesfulde værdier fra EV9, men med sit eget karakteristiske design, leverer EV3 en unik køreoplevelse i det kompakte SUV-segment.

EV3 er mere end blot en bil – det er et skridt ind i fremtidens mobilitet, hvor teknologi, design og ansvarlighed går hånd i hånd. Med sit innovative interiør og Kias fokus på komfort og brugervenlighed, er EV3 designet til at forbedre køreoplevelsen for både pendlerne og bilentusiaster. Alt i alt en kompakt elektrisk SUV, der kombinerer banebrydende teknologi, progressivt design og innovative funktioner, som sætter helt nye standarder i segmentet. EV3 bygger på Kias stærke værdier og teknologiske fremskridt fra EV9, men skaber samtidig sin egen unikke identitet i det kompakte SUV-marked.

Kia EV3 er designet til at overgå kundernes forventninger til en elektrisk SUV. Med en WLTP-rækkevidde på op til 605 km og mulighed for hurtig opladning, vil EV3 imødekomme de mest almindelige bekymringer omkring elbiler, såsom rækkevidde og ladetider. Rasmus Aagaard, CEO hos Kia Danmark, udtaler: "Med sit banebrydende design, en brancheførende elektrisk drivlinje og praktiske livsstilsløsninger, sigter EV3 mod at udbrede Kias enestående elektriske SUV-oplevelse til et bredere publikum. EV3 vil lede vejen for den brede overgang til elektrisk mobilitet."

EV3 VIP-arrangement

Interessen for Kias eksklusive EV3 VIP Events er over al forventning. Blot 24 timer efter udsendelsen af invitationen, havde tusind+ kunder allerede sikret sig en plads rundt om i landet. Kia Danmark har ikke oplevet en så massiv interesse for en ny model siden lanceringen af EV6. Tilmeldingen er stadig åben – men skynd dig! Hvis historien gentager sig som med EV3’ens forgængere, vil der blive rift om den nye model – så det er en fordel at være blandt de første.

For mere information om EV3 samt tilmelding til eventet, besøg Kia Danmarks hjemmeside www.kia.com eller benyt linket her.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (group.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark