Gå til indhold
KIA fejrer 20 år på dansk asfalt

Pressemeddelelse -

KIA fejrer 20 år på dansk asfalt

Fredericia, den 3. marts 2016 – Den 30. marts 2016 er det 20 år siden, at KIA officielt startede med at importere de første KIA modeller til Danmark. Det vil vi gerne fejre med en attraktiv jubilæumskampagne og et stort jubilæums åbent hus i weekenden den 12. – 13. marts. Kampagnen, som indeholder en jubilæumsvariant på hhv. Rio, Venga og cee’d, gælder så længe lager haves.

For at strikke en attraktiv jubilæumskampagne sammen, har KIA monteret en masse ekstraudstyr på udvalgte kampagnemodeller uden merpris for kunden.

Under jubilæumskampagnen sparer man hele kr. 21.416,- på KIAs jubilæumsudgave af Venga. Modellen har vi valgt at kalde Venga Attraction, og den kommer med fabriksmonteret klimaanlæg, fartpilot m. speedlimiter, tågelys for og privacy glass uden beregning. Jubilæumsudgaven koster fra kr. 179.318,- for den billigste benzinmodel. Udover ovennævnte udstyr, er Venga Attraction udstyret som en Style Plus (se priser og udstyrsliste på Venga Attraction her).

KIA Rio er utrolig populær blandt de danske bilkøbere, og under KIAs jubilæumskampagne er der endnu et incitament til at vælge Rio’en. Her får du en KIA Rio Comfort i en farve efter eget valg og et eftermonteret 7” navigationsanlæg med touch skærm med i købet uden beregning. Det giver en besparelse på op til kr. 15.000,-. KIA Rio Comfort har bl.a. aircondition, el-justerbare sidespejle m. varme, elruder for og bag, tonede ruder og supervision cluster. Prisen starter ved kr. 144.347,- for en 1.2 benzin (se priser og udstyrsliste på Rio Comfort her).

Et flot facelift og en nedsættelse af registreringsafgiften for ikke at nævne den lille ny turbo benzin motor, har vakt øget efterspørgsel på KIA cee’d. Og KIAs jubilæumsudgave gør den ganske enkelt helt uimodståelig. Deraf også navnet KIA cee’d Attraction, hvor kunden sparer kr. 30.000,- på fabriksmonteret ekstraudstyr. cee’d Attraction modellen er baseret på udstyrsvarianten; Style Plus Clim – men udover udstyret i en Style Plus Clim, har KIA sat kryds ved 7” navigationsanlæg med bakkamera, bakalarm, 16” alufælge, LED baglygter, privacy glass, auto light control, el-ruder bag, pianoblack detaljer indvendigt, premium dørbeklædning og sædebetræk samt cromramme omkring sideruder udvendigt, kølergrill og tågeforlygter. En cee’d Attraction koster fra kr. 221.398,-, mens værdien af udstyr uden beregning er kr. 30.000,-. Attraction modellen fås som både 5-dørs og SW med tre forskellige motorer; 1.4 og 1.0 benzin samt 1.6 diesel. På diesel motoren vil det også være muligt at tilvælge KIAs 7-trins DCT (se priser og udstyrsliste på cee’d Attraction her og cee'd SW Attraction her).

KIA glæder sig over at kunne fejre 20 års jubilæum, og ikke mindst til at sende mange flere KIA biler ud på den danske asfalt. 

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark