Gå til indhold
Aldrig har det været lettere at blive KIA-ejer
Aldrig har det været lettere at blive KIA-ejer

Pressemeddelelse -

KIA har et attraktivt tilbud - uanset hvordan du foretrækker at blive godt kørende

Fredericia den 27. oktober 2016 – Er du på udkig efter ny bil, bør du kigge forbi nærmeste KIA forhandler. I weekenden den 5. – 6. november i tidsrummet kl. 11-16, afholder KIA et stort åbent hus arrangement. Og aldrig har det været lettere at blive KIA-ejer. Uanset om du er i markedet for en attraktiv kampagne model med en lang udstyrsliste uden merpris, privatleasing eller fuldt overblik over dine udgifter som bilejer med KIA 360, har vi et godt og konkurrencedygtigt produkt.

KIA 360

KIA 360 er en totalløsning der samler finansiering, forsikring og service på én regning. På den måde kender du det eksakte beløb, du skal sætte af til bil per måned. Vi kalder konceptet KIA 360. Konceptet er udarbejdet for at gøre det nemmere og mere overskueligt for bilejeren, at holde styr på omkostningerne. Eksempelvis kan du for bare kr. 2.499,- om måneden få en cee’d SW 1.4 Style med bl.a. aircondition, varme i rattet og el-justerbare sidespejle med varme inklusiv finansiering, forsikring og serviceaftale (kr. 40.000,- i udbetaling). Kig forbi din KIA forhandler for at høre mere om KIA 360.

Aktuelle tilbud på to højtudstyrede modeller til en ekstremt favorabel pris

I forbindelse med KIAs åbent hus arrangement den første weekend i november, tilbyder KIA blandt andet en kampagnevariant i form af Picanto Style Plus Limited. Bilen er baseret på en Picanto Style Plus til kr. 99.999,-, men den aktuelle kampagnevariant har en lang række ekstraudstyr uden merpris; aircondition, navigation m. touchskærm, bluetooth, bakkamera, ratbetjent audioanlæg, 14” alufælge, læderrat og lædergearknop – dog kun 4 sæder. Prisen på en KIA Picanto starter ved kr. 92.999,-.

Rio Attraction Plus er endnu en kampagnevariant, hvor der virkelig er penge at spare. Her får du ligeledes ekstremt meget bil for pengene. Rio Attraction Plus koster kr. 164.999,- med en kæmpe udstyrspakke som omfatter bl.a. fartpilot m. speedlimiter, sædevarme i forsæder, fuldautomatisk klimaanlæg, regnsensor, privacy glass, bluetooth, læderrat/gearknop, el-indklappelige sidespejle med blink, 17” alufælge, 7” navigation med bakkamera, LED kørelys, autolight control, oplyste makeupspejle, parkeringssensor bag og tågelygter for. Prisen for en KIA Rio starter ved kr. 109.999,-.

Privatleasing

Er du i stedet i markedet for en attraktiv privatleasing, går du heller ikke forgæves hos en af vores KIA forhandlere. Eksempelvis kan du uden udbetaling privatlease en Picanto 1.0 Style Limited for bare 1.995,- kr. om måneden. Eller en Rio 1.2 Style Plus for 2.095,- kr. om måneden med 2.095,- kr. i udbetaling.

Emner

Tags


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Relateret materiale

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark