Gå til indhold
Kia Niro EV lagerbiler til en uhørt lav pris fra kr. 274.900
Kia Niro EV lagerbiler til en uhørt lav pris fra kr. 274.900

Pressemeddelelse -

Spar over 100.000 kr. på en veludstyret fuldt elektrisk Niro EV

Fredericia, den 23. juni 2024 – Bilmarkedet tilbyder et væld af muligheder – og i takt med at valgmulighederne bliver flere og flere, bliver det sværere for kunden at holde overblikket. Kia Danmark vil gerne hjælpe de rådvilde bilkøbere på vej, og præsenterer i den forbindelse en attraktiv lagerrydningskampagne på den fuldt elektriske Niro EV Upgrade med yderligere ekstraudstyr, en bil hvor komfort og kvalitet går hånd i hånd.

Med en imponerende rækkevidde op til 460 km og et væld af luksuriøst udstyr, sætter kampagnen nye standarder for, hvad man kan forvente af en elbil til en uhørt lav pris på kun 274.900 kr. Den vejledende listepris på den aktuelle model inklusive ekstraudstyr er 386.393 kr. Det vil sige en besparelse på over 100.000 kr.

En overlegen køreoplevelse

Niro EV er ikke blot en elbil, men et køretøj designet til at levere komfort, teknologi og ydeevne i topklasse. Kampagnemodellen er udstyret med alt, hvad man kan ønske sig i en moderne elbil, og den omfattende liste af udstyr inkluderer komfortfunktioner, som giver kunden en fornemmelse af ”hverdagsluksus”, som blandt andet inkluderer:

 • Head-Up Display: Hold øjnene på vejen med din køredata projiceret i forruden.
 • Varmepumpe: Effektiv opvarmning og afkøling af kabinen
 • Memory i førersæde: Gem dine foretrukne indstillinger for maksimal komfort.
 • PU kunstlædersæder: Slidstærke og stilfulde sæder, der er nemme at vedligeholde.
 • Ventilation og varme i forsæder: Nyd kølige sæder på varme dage og vice versa.
 • Adaptiv fartpilot: Hold automatisk en sikker afstand til forankørende køretøjer.
 • Digital instrumentering: Moderne og overskuelig visning af bilens data.
 • El-bagklap: Nem adgang til bagagerummet med elektronisk åbning og lukning.
 • Nøglefri betjening: Lås og start bilen uden at tage nøglen op af lommen.
 • Blindvinkel assistent: Øget sikkerhed med overvågning af blinde vinkler.
 • Fjernbetjent parkeringsassistent: Parkér bilen via fjernbetjening
 • V2L (Vehicle-to-Load): Mulighed for at bruge bilens batteri som strømforsyning

En økonomisk attraktiv løsning

Der er tre forskellige udstyrsniveauer på de pågældende Niro EV lagerbiler, men fælles for dem er, at de er ekstraordinært veludstyrede og nu er tilgængelige til en attraktiv pris i forbindelse med Kias lagerrydningskampagne. Det betyder, at man får en fuldt elektrisk bil med luksusudstyr til priser, der er svære at matche.

Fleksibel og attraktiv privatleasing

For de kunder, der endnu ikke er helt klar til at købe en elbil, tilbyder Kia en fleksibel leasingaftale med de PT skarpeste priser i markedet. Fra kun 1.995 kr. om måneden og en udbetaling på 29.995 kr. kan kunden opleve alle fordelene ved at køre elektrisk uden at binde sig til et køb.

Ønsker kunden en lavere udbetaling, kan man ved at betale en højere månedlig ydelse, opnå en udbetaling på helt ned til kr. 9.995.

Ovenstående leasingpriser er baseret på 10.000 km. årligt. For hver 5.000 km ekstra tillægges 300 kr. til den månedlige ydelse.

Denne leasingaftale er den perfekte måde at teste, om en elbil passer til kundens behov, og giver friheden til at træffe en informeret beslutning ved et fremtidigt bilkøb.

For yderligere information om Niro EV og Kias attraktive leasingtilbud, besøg kia.com

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (group.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark