Gå til indhold
Spar kr. 24.000,- på ekstraudstyr i en KIA Picanto Attraction model
Spar kr. 24.000,- på ekstraudstyr i en KIA Picanto Attraction model

Nyhed -

Bliv tilfreds bilejer nu!

Fredericia, den 26. april 2018 – Forårssolen plejer at lokke bilkøberne frem, og derfor er alle KIA forhandlere i hele landet på udkig efter bilkøbere, som de kan gøre til tilfredse bilejere med én af de mange driftssikre KIA modeller med hele 7 års fabriksgaranti / 150.000 km*. I den anledning er der skruet op for komfortudstyret og ned for prisen i tre rigtig populære KIA modeller.

Spar kr. 24.000,- på ekstraudstyr i en KIA Picanto Attraction

Tredje generation af KIA Picanto – KIAs mindste model – tilfører en ungdommelig og energisk karakter til A-segmentet. Den har et iøjnefaldende nyt design og en hightech-kabine i høj kvalitet. På trods af bilens kompakte dimensioner gør Picantos intelligente design den til en af de mest rummelige biler i klassen. En rummelig kabine giver en rigtig god komfort. Og samtidig er Picanto én af de mest sikre biler i A-segmentet med automatisk nødbremse som standard.

KIAs Picanto Attraction tilbyder endnu mere komfort – endda helt gratis. Her får du ekstraudstyr for kr. 24.000,- uden beregning. Kampagnemodellen koster kr. 119.973 inkl. leveringsomkostninger og udstyrslisten er lang. Den indeholder bl.a. Aut. nødbremse, LED kørelys, el-justerbare sidespejle m. varme, aircondition, læderrat og lædergearknop, sædevarme i forsæder, varme i rattet, bluetooth, 7” Audio display, Apple CarPlay, bakkamera og 15” alufælge. Prisen for en KIA Picanto starter fra kr. 106.162,- inkl. leveringsomkostninger (se Picanto modelprogrammet her).

KIA Picanto Attraction fås med den populære 1,0 liters benzin motor.

Spar kr. 30.000,- på KIA Rio Attraction

I B-segmentet er der stor fokus på komfortudstyr samt at have det helt rigtige tilbud i markedet. KIA er derfor glad for at kunne præsentere en attraktiv kampagnemodel på Rio med det helt rigtige komfortudstyr til en knivskarp pris.

KIAs normale Rio modelprogram (se Rio modelprogrammet her) kører stadig sideløbende med den nye kampagnemodel, som hedder ”Attraction”.

Rio Attraction er bygget på en 1,0 T-GDI (100 hk) Comfort til kr. 163.979,- inkl. lev. og koster det samme. Men udover udstyret i en Comfort, får man i kampagnevarianten yderligere følgende udstyr uden beregning: Klimaanlæg m. automatisk anti dug, Regnsensor, 7” Audio display, Bakalarm, Parkeringssensor i bag, Privacy glass, Armlæn med USB lader, Satin-krom dørhåndtag indvendigt, Apple CarPlay m. stemmestyring og Diskant højtaler. Værdi af udstyr i alt kr. 30.495,-.

Spar kr. 50.000,- på ekstraudstyr i en KIA Sportage Advance Edition

Sportage er KIAs populære C-SUV model, som kendetegnes ved sit dynamiske og dristige SUV design og et raffineret interiør. KIA Sportage er både rummelig og fleksibel og fås fra kr. 278.979,- inkl. leveringsomkostninger. Lige nu er der også penge at spare, hvis man vælger kampagnevarianten med ekstraudstyr for kr. 50.000,- uden beregning; ”Sportage Advance Edition”. Den koster fra kr. 303.972,- (inkl. lev.) med bl.a. 7” touch skærm med bakkamera og navigation, fartpilot m. speedlimiter, bluetooth samt Apple CarPlay, 2-zonet klimaanlæg, regnsensor, varme i rattet, varme i forsæder samt bagsæder, bakspejl m. automatisk nedblændeligt bakspejl og 19” alufælge (se hele modelprogrammet her).

*Fri km. de første 3 år

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark