Gå til indhold
Attraktiv kampagnemodel på KIA Rio med det helt rigtige komfortudstyr til en knivskarp pris.
Attraktiv kampagnemodel på KIA Rio med det helt rigtige komfortudstyr til en knivskarp pris.

Nyhed -

Nye og spændende udstyrsmuligheder på Rio modellen

Fredericia, den 5. februar 2018 - KIAs Rio har fra fabrikken fået nye og spændende udstyrsmuligheder på de lavere udstyrede modeller bestående af bl.a. 7” touch display og klimaanlæg. 

I B-segmentet er der stor fokus på komfortudstyr samt at have det helt rigtige tilbud i markedet. Den danske KIA importør er derfor glad for at kunne præsentere en attraktiv kampagnemodel på Rio med det helt rigtige komfortudstyr til en knivskarp pris.

KIAs normale Rio modelprogram (se Rio modelprogrammet her) kører stadig sideløbende med den nye kampagnemodel, som kommer til at hedde ”Attraction”.

KIA Rio Attraction

Rio Attraction er bygget på en 1,0 T-GDI (100 hk) Comfort til kr. 159.999,-. Udover udstyret i en Comfort får man i kampagnevarianten yderligere følgende udstyr uden beregning:

+ Klimaanlæg                                        kr. 9.999,-

+ Regnsensor                                        kr. 3.999,-

+ Privacy glass                                      kr. 2.999,-

+ Armlæn med USB lader                     kr. 3.499,-

+ Satin-krom dørhåndtag indvendigt

+ 7” Touch display                                 kr. 9.999,-

+ Apple CarPlay

+ Bakalarm

+ Bakkamera

+ Diskant højtaler

Værdi af udstyr i alt                            kr. 30.495,-

I Rio Attraction får man en super skarp kampagnemodel med 1,0 turbobenzin motor (100 hk), klimaanlæg, 7" touch display med Apple CarPlay, regnsensor, bakkamera, læderrat og lædergearknop, varme i forsæder, varme i rat, el-justerbare sidespejle med varme, LED kørelys og meget meget mere for bare 159.999,- kr.

De første Attraction modeller ankommer hos de danske KIA forhandlere i løbet af de næste par uger. Rio Attraction fås kun med 1,0 T-GDI motor.

KIA Rio koster fra kr. 129.999,- for en 1,2 benzinmotor.

Emner

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark