Gå til indhold
KIA holder forårets største Pris Parade

Pressemeddelelse -

KIA holder forårets største Pris Parade

Fredericia den 5. april 2016 – Sammen med forårets komme præsenterer KIA nu intet mindre end 8 spændende kampagnemodeller med masser af ekstraudstyr til attraktive priser.

KIAs i forvejen attraktive modelprogram, udvides nu med kampagneversioner af både Picanto, Rio, Venga, cee’d og Carens. Fælles for dem alle er, at udstyrslisten er toppet op med mere udstyr uden merpris for kunden. Der er med andre ord tale om modeller, hvor køberne får rigtig meget for pengene.

Aldrig før har en KIA eller prisen på en KIA været så attraktiv. Det udløser en sand pris parade i weekenden den 31. april - 1. maj fra 11 – 16. Men allerede nu kan man få fingre i en af KIAs mange Attraction modeller.

Spar både 20.000,- og 30.000,- kr. på ekstraudstyr i en Picanto Attraction model

En af Danmarks mest populære biler, KIA Picanto præsenteres nu i en ny Attraction udgave, hvor man fra kr. 104.999,- bliver godt kørende i en smart og kæk 5-dørs bil, der både har klimaanlæg, 14” alufælge, læderrat og gearknop, sædevarme, bluetooth, privacy glass (mørktonede bagruder), krom dørhåndtag, krom detaljer indvendigt. For kr. 5.000,- mere kan du få en Picanto Attraction Plus med yderligere navigation med bakkamera og fartpilot med speedlimiter fra kr. 109.999,-. Se Picanto Attraction modellerne her!

Rio Attraction modellerne er proppet med ekstraudstyr for hhv. 41.000 og 51.000 kr. uden merpris

KIAs kompakte og rummelige Rio tilbydes nu i den top-udstyrede Attraction model fyldt til randen med ekstraudstyr uden merpris. Udstyrspakken indeholder sædevarme, læderrat & lædergearknop, fartpilot m. speedlimiter, bluetooth, autolight control, klimaanlæg, 16” alufælge, regnsensor, bakalarm, tågeforlygter, privacy glass og el-indklappelige sidespejle med blink. Rio Attraction koster fra kr. 149.999,-. For kr. 164.999,- kan man få en Rio Attraction Plus, som ydermere har monteret et 7” Navigation med bakkamera. Se Rio Attraction modellerne her!

En yderst veludstyret Venga fra kr. 179.318,- kr.

Den funktionelle og alsidige Venga fås også som Attraction model. Den koster fra kr. 179.318,- for den mindste benziner. Venga Attraction er udstyret for kr. 21.416,- uden merpris i form af klimaanlæg, fartpilot m. speedlimiter, tågelygter foran og privacy glass. Se Venga Attraction modellerne her!

Få for 30.000,- kr. ekstraudstyr på en cee’d Attraction uden beregning

Den køreglade og familievenlige cee’d fås også som Attraction model. Den baseres på den populære Style Plus Clim model, men har yderligere følgende udstyr på specifikationsarket: 7” navigationsanlæg med bakkamera, bakalarm, 16” alufælge, LED baglygter, privacy glass, auto light control, el-ruder i bag, pianoblack detajler indvendig, premium dørbeklædning, premium sædebetræk og krom ramme omkring sidevinduer udvendigt, kølergrill og tågeforlygter. Cee’d Attraction modellen koster fra kr. 221.398,-. Den fås også som stationcar fra kr. 234.810,-. Se cee’d Attraction modellerne her! cee'd SW Attraction her!

Spar 31.000 kr. på en af de bedste familiebiler i MPV-C segmentet

Den har netop vundet en test i Bil Magasinet og er ideel til børnefamilien. KIA Carens Attraction slutter Pris Paraden af med ekstraudstyr for kr. 31.000,- uden betaling. Modellen koster fra kr. 318.668,- og har bl.a. navigationsanlæg med bakkamera, bakalarm, 16" alufælge, parkeringssensor bag, premium sædebetræk, sidespejle el- indklappelige, privacy glass, klapborde på bagsæderyg (2 stk.), kromdetaljer udvendigt, pianoblack frontgrill, sidespejle m. blink, welcome light i sidespejle, high glossy detaljer indvendigt, premium dørbeklædning, belysning ved fødder foran, sort loftbeklædning, LED baglygter og varme i rattet. Se Carens Attraction modellerne her!

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark