Gå til indhold
Executive Vice President og chef for Kia Global Design, Karim Habib, modtog prisen på vegne af Kia.
Executive Vice President og chef for Kia Global Design, Karim Habib, modtog prisen på vegne af Kia.

Pressemeddelelse -

Kia vinder den prestigefyldte 2024 Car Design Award for mærkets Design Sprog, ”Opposites United”

Fredericia, den 18. april 2024 – Kia Corporation (Kia) blev hædret ved 2024 Car Design Award-ceremonien i Milano og modtog den prestigefyldte anerkendelse for sit design sprog.

Som en del af mærkets relancering i 2021, afslørede Kia en revolutionerende ny designfilosofi, 'Opposites United'. Designfilosofien grunder i tre energier - spænding, harmoni og dynamik - for at skabe friske perspektiver og udvikle nye ideer inspireret af de modstridende kræfter mellem menneske og natur.

Kia er blevet anerkendt for at kommunikere konsekvente designretninger ved at lancere differentierede produktdesigns under 'Opposites United'-designfilosofien. I tråd med visionen om at levere ansvarlige mobilitetsløsninger konsoliderer filosofien designideerne og kundeværdien i hele Kias model line-up.

"Med sin Opposite United-filosofi har Kias designteam taget en non-konform tilgang med det formål at fremkalde forandring, uden at være bange for at tage risici. Fra første øjekast bryder Kias nye modeller formen med etablerede æstetiske parametre for at introducere et helt nyt og moderne formsprog, som etablerer en ny identitet,” fastslog juryen for Car Design Award 2024.

Blandt Kias nye bilmodeller, der nyligt er blevet hædret for fremragende design, vandt EV9 to af verdens tre mest anerkendte bilpriser, herunder '2024 World Car of the Year' og '2024 North American Car, Utility and Truck of the Year'. Kia vandt også den præstigefulde iF Design Gold Award med EV9.

"Kia Design favner filosofien fra Opposites United og forsøger at udnytte den til at forme en fremtid med mobilitet, der er både innovativ og ansvarlig - og forsøger at gøre folks liv nemmere og bedre,” sagde Karim Habib, Executive Vice President og Head of Kia Global Design.

"Denne pris er en anerkendelse af motivationen og dedikationen hos utallige medlemmer af vores globale team, som er drevet til at påvirke industrien med relevant og meningsfuldt design. Vi er taknemmelige for, at vi er et brand, der anerkender den dybe indflydelse, som design kan have, da vi prioriterer ansvarlig, brugercentreret design,” sagde Karim.

Siden starten i 1980'erne har Car Design Award tjent som global anerkendelse for de designteams, der er ansvarlige for de bedste konceptbiler, produktionsmodeller og det overordnede designsprog på markedet. Juryen, der består af journalister fra internationalt anerkendte automotive- og designmagasiner, udvælger kun 10 produktionsbiler og 10 konceptbiler fra det seneste år, samt designsproget for blot fem mærker, til overvejelse som finalister.

Vinderne af 2024 Car Design Award blev annonceret ved en ceremoni på ADI Design Museum i Milano under dette års Design Uge i Milano. Chef for Kia Global Design og Executive Vice President, Karim Habib, deltog i ceremonien på vegne af Kia Design for at modtage prisen.

Under Design Ugens i Milano, fra den 15. til den 21. april, præsenterer Kia et Design Cultural Communication Project inspireret af deres Opposites United-designfilosofi.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (group.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark