Gå til indhold
Kia løfter sløret for sin nye eSUV med 800V fast charging og op til 541 km rækkevidde
Kia løfter sløret for sin nye eSUV med 800V fast charging og op til 541 km rækkevidde

Pressemeddelelse -

Kia EV9 bringer morgendagens SUV til verden i dag

Fredericia, den 30. maj 2023 – Kias helt nye EV9 er en fuldt elektrisk SUV designet og bygget til moderne livsstil i den elektrificerede æra. Som virksomhedens første elektriske flagskibs-SUV med tre sæderækker, er den rummelige og markante EV9 en robust, sofistikeret og teknologisk avanceret elbil. Tilgængelig med enten seks eller syv sæder, kombinerer den fed stil, førsteklasses alsidighed, mangefacetterede opkoblingsmuligheder og Kias signatur "Opposites United"-design for at levere en elbil, der kan det hele, med en rækkevidde på op til 541 kilometer ifølge WLTP.

Bilens slående visuelle tilstedeværelse er inspireret af Kias 'Opposites United'-designfilosofi, der finder harmoni i naturens kontrasterende kvaliteter, modernitet og teknologi. En kraftfuld, men rolig holdning og en række smarte innovationer gør EV9 lige så hjemmevandt i terrænet som i byen, mens intelligent brug af den rummelige kabine gør det muligt for alle passagerer at være komfortable, afslappede og opkoblet.

"EV9 sætter nye standarder for segmentet, mens den fuldstændig redefinerer det," sagde Jason Jeong, præsident for Kia Europe. "Det bringer morgendagens elbil til verden i dag, opmuntrer folk til at omfavne forandringen til elektrisk mobilitet og inviterer dem til at være en del af transformationen. EV9 vil spille en integreret rolle i at transformere Kia-mærket og konvertere den måde, folk kommer fra A til B."

Et nyt benchmark for både elbiler og SUV'er

EV9 er bygget på Kias Electric Global Modular Platform (E-GMP), hvilket alene giver den et fortrin i Europas mest populære segment. bilens lange akselafstand og fuldstændig flade elektriske arkitektur giver generøs plads til alle passagerer med komfort i lounge-stil på alle tre sæderækker. Når bilen holder stille, kan kunden vælge mellem afslapnings- eller drejefunktion til sæderne på anden række. "Relaxation sæderne" tilbyder overlegen komfort, mens de drejelige sæder kan vendes mod tredje række. Derudover byder EV9 på adskillige innovationer, der gør køreturen mere behagelig og bekvem, herunder digitale sidespejle, "flush" dørhåndtag, komfortable sæder i særklasse og et Triple-Panorama-Display.

"Kia EV9 er unik, idet den ikke blot er designet til føreren - det er SUV'en, der giver et hidtil uset niveau af komfort, plads, adgang og teknologi til alle passagerer i bilen," sagde Sjoerd Knipping, Vice President for Marketing og Product hos Kia Europe . "Bilen har en holistisk tilgang til elektrificering, der gør det muligt for den at være så meget mere end bare kørsel fra A til B. Blandt mange banebrydende funktioner kan EV9 drive elektriske enheder og apparater, oplade andre elektriske køretøjer og endda drive strømtilførslen til dit hjem. Vi ønsker at give kunderne de praktiske funktioner ved en SUV med 3 sæderækker - men med køreoplevelsen som en dynamisk EV."

Rækkevidden op til 541 kilometer suppleres af ultrahurtig opladning, der kan tilføje op til 239 km rækkevidde på bare 15 minutter. EV9 er også udstyret med 2-vejs funktionen, hvilket betyder, at kunderne ikke kun kan lade deres elbil op, de kan også bruge strømmen, der er lagret i EV-batteriet til at drive elektroniske apparater – eller endda i fremtiden, deres hjem.

EV9 er også den første Kia-model, der kan opgraderes via Kia Connect Store, så kunderne kan opdatere og tilpasse deres bil med de funktioner, de ønsker. Læderalternativer og materialer fremstillet af genbrugsplast markerer et vigtigt og markant skift mod mere miljøvenligt interiør.

Kia EV9 repræsenterer et afgørende skridt fremad i virksomhedens rejse mod at blive en udbyder af elektrificerede mobilitetsløsninger. Som en af de første bilmodeller i Europa, der muliggør autonom kørsel på niveau 3, bærer EV9 fremtidens DNA og er med til at bane vejen for emissionsfri, fuldt opkoblet og autonom mobilitet.

Et modigt design inspireret af naturen

Ligesom den prisvindende Kia EV6, omfavner Kia EV9 virksomhedens "Opposites United"-designfilosofi. Det ydre er præget af solid geometri, rene linjer og en kraftfuld SUV-profil.

Foran har EV9 den seneste generation af virksomhedens signatur, Digital Tiger Face. De karakteristiske lodrette forlygter er drevet af LED'er og kendetegnet ved en slank linseprojektion, eller for GT-line, en lille kubeprojektion. Bagtil giver en unik stjernehimmel-grafik i de karakteristiske LED-baglygter den et øjeblikkeligt genkendeligt udseende. Automatiske flush-dørhåndtag bidrager til et moderne, højteknologisk look, mens aktive luftklapper med Air Curtain forbedrer den aerodynamiske effektivitet. 19 , 20 eller 21-tommer støjabsorberende dæk monteret på alufælge med et unikt rektangulært design fuldender det ydre.

"Vi ønsker at dele vores vision, hvor naturen og det menneskeskabte kan eksistere sammen i harmoni," sagde Karim Habib, Executive Vice President og leder af Kia Global Design Center. "Det ydre, inspireret af designsøjlen 'Bold for Nature' i Opposites United, hylder naturens perfektion, mens det intuitive interiør tilbyder noget af vores mest avancerede teknologi til dato."

I Europe bliver EV9 introduceret i fem blanke farver, Snow White Pearl, Aurora Black Pearl, Flare Red, Pebble Grey, Iceberg Green. Derudover fås den også i Ivory Silver - enten blank eller mat eksklusivt til EV9 Baseline. Endelig fås GT-Line varianten også i Ocean Blue (mat og blank finish), som blev introduceret med konceptmodellen.

Minimalistisk interiør for en intuitiv oplevelse

Kia EV9 er kendetegnet ved et rummeligt interiør med et minimalistisk og brugervenligt layout. Den unikke EV-arkitektur med den lange akselafstand og flade gulv giver mulighed for mere kabineplads end nogensinde før. EV9 kommer med tre sæderækker og fås i både et 6-sæders og et 7-sæders standardlayout. Det er i øjeblikket en af de eneste syv-sæders elbiler på markedet.

Når man stiger ind i Kia EV9 vil kunderne blive budt velkommen af Kia-emblemet på rattet, som lyser under kørslen. Modellen kommer også med mulighed for Digital Side Mirrors (DSM) - digitale skærme tilsluttet kameraer i stedet for analoge spejle. Disse udvider førerens synsfelt, hvilket øger både sikkerhed og bekvemmelighed. Det digitale bakspejl kan i mellemtiden bruges som et normalt kromatisk spejl eller som et display til kamerabillede, der gør det muligt for føreren at få et sikkert udsyn bagfra i situationer, hvor udsynet er blokeret.

Midterkonsollen er udstyret med en trådløs hurtiglader til mobilen og et modul med USB-port og oplader. På anden og tredje sæderække er der også USB-ladere. Bilens ambiente belysning kan give forskellige stemninger i kabinen og har også forprogrammerede funktioner som afspejler eksempelvis bilens hastighed og en campingtilstand. De "skjulte" oplyste knapper i instrumenteringen sikrer intuitiv håndtering af funktionerne. Interiørfarverne inkluderer mørkegrå & sort, brun & sort, mørkegrå & lysegrå og marineblå & mørkegrå.

Unik mulighed for pause- og afslapningskonfiguration
EV9 tilbyder på udvalgte markeder muligheden for en seks-sæders konfiguration, hvor anden sæderække kan drejes 180 grader.
I den konfiguration byder første sæderække på "Relaxation" sæder, som kan lænes tilbage med en forlængende fodstøtte under parkering og opladning. De elektronisk justerbare sæder er udstyret med et integreret hukommelsessystem, der automatisk justerer sædets position samt rattet til førerens forudindstillede præference. Derudover er den tredje sæderække udstyret med armlæn inklusive kopholdere.

Udover "Relaxation" sæderne på første række, kommer seks-sæders konfigurationen også med "relaxation" sæder på anden sæderække. Disse har samtidig mulighed for at forvandle bilens interiør til en lounge, når bilen holder stille, ved hjælp af 180 graders drejefunktion på bilens anden sæderække. Det vil sige, at passagererne på anden række kan vende deres sæder mod tredje række så længe bilen holder stille. I denne konfiguration fungerer den lange glidende bakke, der strækker sig fra midterkonsollen, som et bord mellem sæderne.

Samtlige "Relaxation" sæder kan indstilles til Enjoy Mode med wing-out nakkestøtter. Enjoy Mode giver samtidig passagerer på anden række mulighed for at læne sig tilbage, når passagererne på første række slapper af, hvilket sikrer maksimal komfort for alle passagerer i bilen. Hvert "Relaxation" sæde er udstyret med en ekstra benstøtte og har samtidig fuld ventilation for at maksimere komforten.

Denne alternative sædekonfiguration redefinerer mulighederne for aktiviteter i bilen, når den holder parkeret - enten for at tage en pause, for at lade eller campere. Ud over de separate indstillinger for føreren og forsædepassageren tilbyder det helt uafhængige klimasystem bag i køretøjet en forbedret komfort for bagsædepassagererne. Samtidig sparer det energi kun at opvarme eller køle de passagerer, der måtte ønske det. Derudover er EV9 den første Kia-model i Europa med det nye Kia klimakontrolpanel, som gør det nemmere at se og styre alle klimaindstillinger uden at skulle have adgang til infotainment-undermenuerne.

Banebrydende innovation for en unik EV-arkitektur
Med en længde på 5.010 mm er Kia EV9 Kias mest rummelige personbil til dato, og det er den anden Kia-model, der er bygget på koncernens dedikerede BEV-platform: Electric Global Modular Platform (E-GMP). Modellen er 1.980 mm bred og 1.750 mm høj med en akselafstand på 3.100 mm. Udover at være rummelig , kommer Kia EV9 også med ekstra opbevaringsplads i form af en "frunk". Udgaven med baghjulstræk har en maksimal frunk-volumen på 90 liter, mens den firehjulstrukne udgave byder på 52 liters opbevaringsplads. Bagagerummet byder på 828 liter opbevaringsplads med 2 sæderækker oprejst og op til 333 liter, når alle 3 sæderækker er oprejst.

Emissionsfri kørsel med et miljøvenligt interiør
I tråd med sin transformation til at blive en udbyder af fremtidssikrede mobilitetsløsninger, har Kia defineret en strategi for at integrere mere miljøvenlige materialer i sine biler. Konkret omfatter planen udfasning af brugen af animalsk læder, anvendelse af ti miljøvenlige 'must-have' elementer i bilens interiør og løbende innovation af nye, biobaserede materialer.
Kia EV9 repræsenterer første etape i denne rejse med miljøvenlige interiørmaterialer såsom et læderalternativ lavet af BIO PU (Bio-Polyurethane). Dette materiale er afledt af naturlige ingredienser såsom majs og ricinusolie. Derudover er genanvendt PET (polyethenterephthalat) og TPO (termoplastisk olefin) integreret i instrumentbrættet samt dør- og søjlebeklædningen. Til den indvendige finish er EV9 designet med genbrugsplast fra forbrugeraffald. Stoffet og tæpperne er lavet af genanvendt PET samt genbrugte fiskenet og skaber en hyggelig, premium fornemmelse. Til den udvendige finish er der brugt biomaling, mens der til den indvendige beklædning er brugt BTX-fri maling. Alt vævet materiale i hele bilen er lavet af 100 % genbrugs-PET.

To drivlinje-optioner giver fremragende rækkevidde og acceleration
Kia EV9 fås med enten baghjulstræk eller firehjulstræk. Begge versioner kommer med et 99,8 kW batteri med Kias fjerde generations batteriteknologi. Den baghjulstrukne version har en 150kW motor, som er i stand til at yde et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm. Med en tophastighed på 185 km/t kan denne drivlinjevariation accelerere fra 0-100 km/t på 9,4 sekunder. Den har en fuldt elektrisk rækkevidde på op til 541 km, ifølge WLTP.

Variationen med firehjulstræk drives af to 141 kW elektriske motorer med et maksimalt drejningsmoment på hhv. 250 Nm & 350 Nm for Baseline og 350 Nm & 350 Nm for GT-line. Den har en tophastighed på 200 km/t - Baseline modeller accelerere fra 0-100 km/t på 6,0 sekunder, og GT-line modeller på 5,3 sekunder. Den estimerede WLTP rækkevidde lyder på op til 497 km.

Kia EV9 er i stand til 800 volt ultrahurtig opladning, hvilket betyder, at kunderne bruger mere tid på vejen og mindre tid på opladning. 15 minutters opladning giver op til 239 km rækkevidde for RWD-versionen og op til 219 km for AWD-versionen.

Innovativ to-vejsopladning: fremtidens energiløsning
Kia EV9 er i stand til tovejsopladning, hvilket muliggør avancerede fremtidige teknologier som Vehicle-to-Load (V2L), Vehicle-to-Building/Vehicle-to-Home (V2B/V2H) og Vehicle-to-Grid (V2G) . V2L, der blev introduceret med Kia EV6 og tilgængelig som standard med EV9, giver kunderne mulighed for at forsyne 220V-apparater via deres EV9-batteri ved at sætte kablet i EV-ladeporten. V2B og V2H refererer til bilens evne til at drive strømmen til en bygning eller kundens hjem. V2G betyder, at bilen kan overføre energi direkte tilbage til nettet, ved at lagre elektricitet og føre den tilbage i perioder med spidsbelastning. V2B, V2H og V2G vil gradvist blive rullet ud i hele Europa.

Kia EV Route Planner for ekstra sikkerhed og ro i sindet
Takket være den innovative Kia EV Route Planner skal kunder bruge mindre tid på at planlægge de længere køreture med ladestop. Når navigationssystemet registrerer, at batteriopladningen ikke er tilstrækkelig til at nå destination, anbefaler det automatisk et ladepunkt for den planlagte rute. Dette reducerer eventuel rækkevidde- og ladeangst for kunderne ved automatisk at vise dem, hvornår, hvor og hvor længe de skal lade bilen.

"For kunden giver Kia EV Route Planner en smart og nem køretur uden at skulle bruge en masse tid på at søge efter ladestationer på forhånd," sagde Gunther Frank, General Manager Development Project Operations hos Hyundai Motor Europe Technical Center. ”Vi ønsker, at de skal kunne køre længere strækninger på kortest mulig tid og på den mest afslappede måde. Med funktioner som denne sigter vi på yderligere at forbinde og forbedre vores systemer for at opnå og overgå kundens forventninger og for at gøre skridtet fra brændstofmotor til elbil så nemt og smidigt som muligt."

Ved kørsel i kolde temperaturer fungerer denne funktion også sammen med batteriforberedelse for at forvarme batteriet til den optimale ladetemperatur, før bilen når frem til ladestationen. Dette giver kunderne mulighed for at drage fordel af tidsbesparende ultrahurtig opladning, uanset vejret.

Kia EV9 er designet til at maksimere passagerernes komfort og effektivitet uden at gå på kompromis med den gode køreoplevelse. Ægte SUV dedikerede funktioner såsom firehjulstræk og terræntilstand betyder, at den er klar til at påtage sig enhver udfordring.

Infotainment: Formålsbaseret teknologi
Interiøret i Kia EV9 er udstyret med enkel, raffineret teknologi for en intuitiv brugeroplevelse. Det store Triple-Panorama-Display foran føreren består af en 12,3" AVNT-skærm og en 5,1" klima app til sæde- og temperaturindstillinger. EV9 er også udstyret med et Head-Up Display (HUD) for ekstra bekvemmelighed.

Ud over fysiske knapper på rattet lyser yderligere "skjulte" knapper op, når bilen er tændt.
Kia EV9s touchskærm-navigationssystem tilbyder en bred vifte af funktioner såsom Bluetooth multiforbindelse som standard, hvilket gør det muligt for passagerer at forbinde to mobile enheder på én gang, mens Android Auto og Apple CarPlay-funktionalitet også er standard. Det kommer med forbedret anvendelighed af stemmegenkendelse, hvilket gør det muligt at bruge tjenester såsom navigering, betjening af medier og klimasystem. En Quick Control Screen, som kan tilgås ved at swipe ned fra toppen af skærmen, giver kunderne adgang til ofte brugte funktioner uden at skulle navigere gennem menuer og undermenuer. Google Fast Pair Service gør det i mellemtiden endnu nemmere for Android-brugere at forbinde deres telefon til bilens infotainmentsystem.

En ny funktion, Car Wash Mode, gør det endnu mere bekvemt at bruge en automatisk bilvask. Med et tryk på én knap aktiverer AVNT alle indstillinger, der er nødvendige for at komme ind i en automatisk bilvask, herunder at sikre, at alle døre og vinduer er lukkede, at folde sidespejlene ind og sørge for, at dørhåndtagene forbliver inde.

Som med andre Kia-modeller kan EV9-kunder drage fordel af Kia Connect Live Services, som inkluderer online navigation samt information i realtid om trafiksituationer, parkeringstilgængelighed og parkeringsomkostninger, placeringer og priser for tankstationer og EV-ladepunkter, vejrudsigter, online POI-søgning - og på markeder, hvor det er tilgængeligt, også informationer om aktuel fartkontrol.

"Vi mener, at teknologi og innovation fremmer positive interaktioner mellem mennesker og maskiner," sagde Jochen Paesen, Vice President for Interior Design. "Vores mål med interiøret i den helt nye Kia EV9 er at kombinere højteknologiske funktioner for et højt niveau af intuitivitet. Det er derfor, vi fandt frem til et enkelt, raffineret interiør med det bedste layout og grafik for at forbedre brugervenligheden for vores kunder."

Meridian Premium Sound System for en uovertruffen lydoplevelse
For musikelskere tilbyder Kia EV9 et Meridian Premium Sound System med 14 højttalere fordelt i hele bilen og en ekstern forstærker. Intelli Q-funktionen justerer automatisk lydstyrken og lydkvaliteten baseret på bilens hastighed, og Horizon giver mulighed for kontrol af musikafspilning samtidig med billede/surround.

Mere personalisering via Kia Connect Store
EV9 bliver den første Kia-model, der kan opgraderes via Kia Connect Store for et endnu højere niveau af fleksibilitet og personalisering. Kunderne kan købe yderligere funktioner via Kia Connect, som derefter fjerninstalleres i bilen ved hjælp af OTA-opdateringer (over-the-air). Dette gør det nemmere end nogensinde for kunderne at opgradere deres Kia og holde sig ajour med den nyeste teknologi.

I løbet af bilens levetid vil disse opgraderinger omfatte alle elementer af bilen, lige fra sikkerheds- og komfortfunktioner, køreegenskaber, ydre udseende og infotainment såsom:
• Remote Smart Parking Assist 2.0 (RSPA 2), hvor køretøjet automatisk kan parkere sig selv, selvom føreren er uden for køretøjet.
• Content streaming
• Forøgelse af moment (kun i relevante lande)

Sikkerhed og ro i sindet som standard
Kia EV9 er udstyret med en række aktive førerassistent- og sikkerhedsfunktioner for maksimal komfort og sikkerhed på vejen. Det er den første Kia-model, der er udstyret med niveau 3 for selvkørende egenskaber med Highway Driving Pilot-system (HDP)*. Highway Driving Pilot holder en sikker afstand til det forankørende køretøj og holder bilen centreret i sin vognbane, selvom føreren slipper rattet. Hvis systemet registrerer en overhængende risiko, kan det udføre en undvigemanøvre for at forhindre en kollision. Ved funktionssvigt eller faresituationer bliver føreren bedt om at tage over. Og hvis føreren undlader at tage over, genkender bilen dette som en nødsituation og stopper køretøjet. Udover det kommer EV9 med den enestående egenskab af hands-off kørsel, som i første omgang kun vil være tilgængelig i Tyskland.

Kia EV9 leveres også som standard med den seneste generation af Highway Driving Assist med Lane Change Assist og hands-on detection, som forhindrer en kollision, hvis et andet køretøj skærer ind foran bilen. Lane Change Assist hjælper bilen med at skifte vognbane, når føreren aktiverer blinklyset. Bilen skifter automatisk vognbane i den angivne retning, når det er sikkert at gøre det.

Lane Following Assist 2.0 (LFA 2.0) sikrer i mellemtiden en sikker passeringsafstand til siderne ved at justere bilens position i dens egen vognbane. På samme måde giver Lane Keeping Assist (LKA) en advarsel, og om nødvendigt, assisterende styring, hvis bilen begynder at forlade sin vognbane, uden at blinklyset er aktiveret.

Blind View Monitor (BVM) og Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (BCA) giver begge ekstra sikkerhed for at forhindre kollisioner bagfra. Blind View Monitor viser udsynet bagud, når blinklyset aktiveres for bedre udsyn under vognbaneskift, og Blind-Spot Collision-Avoidance Assist giver en advarsel eller hjælp til opbremsning, hvis et andet køretøj registreres, når bilen sætter i gang fra en parallel parkering eller skifter vognbane.

Forward Collision-avoidance Assist 2.0 (FCA 2) med Junction Turning/Crossing hjælper med at undgå kollisioner med en række andre trafikanter, herunder fodgængere, cyklister og andre køretøjer – i udfordrende situationer såsom at navigere i et vejkryds, håndtere modkørende trafik, og ved vognbaneskift. Afhængigt af situationen kan systemet give en advarsel eller anvende undvigende styring eller nødbremsning for at forhindre en kollision.

Det intelligente frontlyssystem tænder automatisk fjernlys om natten for at forbedre både synlighed og sikkerhed. High Beam Assist (HBA) kan i mellemtiden genkende det omgivende lys fra et modkørende køretøj og slukke eller tænde fjernlysene igen i overensstemmelse hermed.

Driver Attention Warning (DAW) overvåger førerens adfærd og udsender en advarsel, hvis dennes opmærksomheds niveau vurderes at være for lavt. På samme måde kan systemet, efter fuldt stop i lyskryds, også informere føreren om at den forankørende allerede er kørt, hvis føreren ikke har reageret på grønt lys.

Intelligent Speed Limit Assist (ISLA) genkender i mellemtiden hastighedsgrænsen på vejen og advarer føreren, hvis de begynder at overskride den. Når det kombineres med Smart Cruise Control, justeres bilens hastighed automatisk, når hastighedsgrænsen ændres. Kia EV9 giver klasseførende niveauer af beskyttelse og sikring af både passagerer og batterier, herunder ni airbags, der også dækker passagerer på tredje sæderække.

Forbedret sikkerhed ved standsning og parkering
Kia EV9 kommer også med flere intelligente funktioner, der gør kørsel og parkering mere bekvem. For eksempel viser Surround View Monitor (SVM) en 360-graders visning ved parkering eller under kørsel, som kan overføres til en smartphone. Rear View Monitor (RVM) viser i mellemtiden en visning bagud, til brug ved parkering og når man bakker.

Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA) forhindrer kollisioner ved at udsende en advarsel eller lave en opbremsning, når bilen er i bakgear, og et modkørende køretøj registreres fra siden – for eksempel når man bakker ud fra en parkeringsplads. Parking Distance Warning (PDW), Parking Collision-Avoidance Front and Side (PCA-F/S) og Parking Collision-Avoidance Assist Reverse (PCA-R) hjælper med at forhindre kollisioner med fodgængere og genstande under parkering, og Remote Smart Parking Assist 2.0 (RSPA 2) tillader køretøjet selv at parkere i vinkelrette, diagonale og lige frem/tilbage parkeringssituationer – uanset om føreren er i køretøjet eller ej.

Kia EV9 leveres også som standard med to sikkerhedsfunktioner, der er specielt designet til at beskytte bagsædepassagererne: Safe Exit Warning (SEW) og Safe Exit Assist (SEA). Når køretøjet er standset, og et andet køretøj nærmer sig bagfra, udsender systemet enten en advarsel eller aktiverer børnesikringen for at forhindre bagsædepassagerer i at forlade køretøjet i en usikker situation.

Gem en digital nøgle på din telefon for ekstra bekvemmelighed
Udover Kia EV9’s Smart Key kan kunderne også bruge en smartphone til at låse eller låse bilen op, starte eller slukke bilen, styre nødalarmen og åbne eller lukke bagagerummet. Dette er takket være den nye Digital Key 2 med Ultra-Wide Band (UWB) teknologi. Og for ekstra komfort behøver man ikke engang at tage telefonen op af lommen for at låse døren op. Den digitale nøgle kan deles med op til tre andre personer ad gangen, og ejeren kan styre, hvilke funktioner der skal deles og hvor længe.

Det næste skridt indenfor fremtidssikret mobilitet
Kia EV9 fik sin europæiske debut ved Kia Brand Summit tidligere på måneden. Under mottoet "Moving responsibly together" illustrerede begivenheden, hvordan modellen driver Kias transformation til en udbyder af fremtidssikrede mobilitetsløsninger ved at muliggøre mobilitet på den europæiske måde: ansvarligt, kollaborativt, progressivt og inspireret.

*Kun tilgængelig i relevante lande, hvor lovgivningen tillader det

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år). 

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker. 

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark