Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Den automatiske opladningsrobot (ACR) kommunikerer med det elektriske køretøj (EV) og åbner automatisk ladeporten og tilslutter

Kias Research & Development Center viser deres nyligt udviklede Automatic Charging Robot (ACR)

Den automatiske opladningsrobot (ACR) kommunikerer med det elektriske køretøj (EV) og åbner automatisk ladeporten og tilslutter. Den er udviklet til at fungere pålideligt i alle miljøer, uanset laderens placering, vejret og potentielle forhindringer. ACR tilslutter laderen korrekt til porten ved hjælp af kontrolteknologi via en 3D-kamera-baseret kunstig intelligens (AI) algoritme.

Autobranchen hædrer verdens bedste biler ved ny-etableret prisuddeling, som skal give et fuldstændig demokratisk syn på de 'bedste' bilmodeller i verden

Kia EV6 kronet som verdens bedste ved den debuterende prisuddeling, 'Best Cars of the Year'

Kia EV6 indtager førstepladsen ved den første 'Best Cars of the Year' Awards nogensinde. EV6 kom helt til tops ved at slå nye modeller fra etablerede premiummærker inklusive Audi og Porsche. TItlen understreger yderligere det teknologiske lederskab inden for elektrisk mobilitet, der er etableret hos Kia. Dommerpanelet ved den nye prisuddeling omfatter etablerede globale ledere i bilindustrien.

Ny battericellefabrik skal cementere Kia koncernens førerposition for elbiler.

Ny battericellefabrik skal cementere Kia koncernens førerposition for elbiler.

Hyundai Motor Group og LG Energy Solution bygger ny battericellefabrik i nærheden af den indonesiske hovedstad Jakarta. Fabrikken skal starte produktion i 2024 med en årlig produktion af battericeller, der rækker til over 150.000 batteridrevne elbiler. Fabrikken vil hjælpe Gruppen med at sikre en stabil forsyning af battericeller til elbiler og dermed kunne imødekomme den stigende efterspørgsel.

Vis mere

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark