Gå til indhold
Kia Sportage tager titlen som årets bedste familie SUV
Kia Sportage tager titlen som årets bedste familie SUV

Pressemeddelelse -

Den helt nye Kia Sportage vinder kategorien for sin klasse ved Women’s World Car of the Year-kåringen

Fredericia, den 18. februar 2022 – Den helt nye Kia Sportage har opnået førstepladsen i ”Familie-SUV”-kategorien ved den prestigefyldte Women’s World Car of the Year (WWCOTY)-prisuddeling. En højt respekteret gruppe bestående af 56 kvindelige motorjournalister fra 40 forskellige lande på fem kontinenter har bedømt de mest fremtrædende familievenlige SUV'er, som er blevet lanceret i 2021, og Sportage blev rost for en række forskellige egenskaber og løb med sejren i den eftertragtede prisuddeling.

Den helt nye Sportage blev sammen med 64 andre konkurrenter testet af WWCOTY-juryen på tværs af seks forskellige kategorier: ”Familie-SUV”, ”Urban Model”, ”Large Car”, ”Luxury Car”, ”Performance Car” og ”4X4”. Sportage imponerede dommerne med sin blanding af banebrydende sikkerhedsinnovationer, underholdende køreoplevelse, komfortfeatures, topmoderne teknologi, stilfuldt design, imponerende effektivitet, lav miljømæssig påvirkning og stærk værdi for pengene.

For første gang har den helt nye Sportage fået et stilfuldt design efter europæisk stil med proportioner, som passer perfekt til de europæiske kunders behov. Den nye Sportages intelligente indretning i kabinen giver klassens bedste benplads og lofthøjde til familieturene, mens avancerede køre- og komfortfeatures sikrer, at personerne i bilen kan nyde en komfortabel og opkoblet køreoplevelse.

Femte generation af Sportage fås med et omfattende udvalg af elektrificerede drivlinjer, som omfatter mildhybrid (MHEV)-, hybrid (HEV)- og plug-in-hybrid (PHEV)-drivlinjer, som byder på fremragende brændstoføkonomi, lave emissioner og for PHEV-variantens vedkommende også på en elektrisk rækkevidde på op til 78 km.

WWCOTY-juryen skal nu teste den helt nye Sportage mod de fem andre kategorivindere, før de offentliggør vinderen ”Best Car of the Year” på den internationale kvindedag den 8. marts.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år). 

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker. 

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark