Gå til indhold

Emner: Erhverv

DAL-e er skabt til at yde kundeservice i spidsbelastningsperioder eller under COVID-19, hvor man gerne vil undgå fysisk kontakt

Hyundai/Kia koncernen introducerer Avanceret Humanoid Robot, “DAL-e”, til automatiseret kundeservice

DAL-e er en AI-drevet robot, der skal tilbyde kundeservice i eks. et Kia showroom. Samtidig er der planer om udvidelse til flere forskellige driftsfunktioner. DAL-e er programmeret til kommunikation, ansigtsgenkendelse og automatiserede funktioner, som skal sikre en god service uden fysisk kontakt under Covid-19. I første omgang bliver det drevet som et pilotprojekt fra et showroom i Korea.

2,5 millioner biler og 3,8 millioner motorer har igennem de sidste 10 år forladt produktionslinjerne hos KIA Motors Slovakia i Žilina.

Udviklingen i Žilina, Slovakiet gavnes af KIA koncernens tilførsel af både investering og arbejdspladser

KIA koncernen har investeret over 1,7 milliarder euro siden opstarten af bilproduktion på fabrikken i Žilina i Slovakiet i 2006, hvilket har skabt over 20.000 arbejdspladser på fabrikken og blandt fabrikkens 40 vigtigste leverandører. Igennem de sidste 10 år, har KIAs bilfabrik udvist et stort samfundsansvar, og er et godt eksempel på, hvordan en virksomhed kan gavne et helt lokalområde.

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark