Gå til indhold

Emner: Videnskab, teknik

Den automatiske opladningsrobot (ACR) kommunikerer med det elektriske køretøj (EV) og åbner automatisk ladeporten og tilslutter

Kias Research & Development Center viser deres nyligt udviklede Automatic Charging Robot (ACR)

Den automatiske opladningsrobot (ACR) kommunikerer med det elektriske køretøj (EV) og åbner automatisk ladeporten og tilslutter. Den er udviklet til at fungere pålideligt i alle miljøer, uanset laderens placering, vejret og potentielle forhindringer. ACR tilslutter laderen korrekt til porten ved hjælp af kontrolteknologi via en 3D-kamera-baseret kunstig intelligens (AI) algoritme.

Dr. Nelly Ben Hayoun, prisvindende designer af oplevelser, filmskaber, kunstner, offentlig taler og forsker er én af de tre kreative partnere i Kias Creativity Drive

Kia lancerer Creativity Drive, der har til formål at fremme kreativiteten i fremtidige generationer

Kia Creativity Drive er inspireret af undersøgelser, der viser, hvordan kreativiteten falder op gennem barndommen. Kia Hackathon forbinder kreative Kia profiler, uddannelseseksperter, skabere og innovatorer for at hjælpe med at skabe positive ændringer i samfundet.Som en del af Kias engagement i kreativitet vil Hackathon-løsningen blive implementeret og testet i hele Europa.

KIAs nye elbilplatform giver øget udviklingsfleksibilitet, kraftfulde køreegenskaber, længere rækkevidde, styrkede sikkerhedsfunktioner og mere plads til personerne i bilen og deres bagage.

KIA koncernen indtager førerrolle i den elektrificerede æra med sin dedikerede elbilplatform ”E-GMP”

KIA koncernen løfter sløret for E-GMP - koncernens første dedikerede elbilplatform til næste generation af elbiler. Elbiler baseret på E-GMP kan levere en rækkevidde over 500 km på en fuld opladning (WLTP), og ved hjælp af lynladning kan de lades op til 80 % på 18 min. En højtydende model baseret på E-GMP vil accelerere fra nul til 100 km/t på mindre end 3,5 sekunder med en topfart på 260 km.

Arbejdet med elektrificering af den europæiske transportsektor nødvendiggør et internationalt samarbejde på tværs af bilindustrien. Derfor går KIA nu med i IONITY

KIA Motors investerer i IONITY for at gøre High Power-netværket til opladning af elbiler tilgængeligt for alle

Arbejdet med elektrificering af den europæiske transportsektor nødvendiggør et internationalt samarbejde på tværs af bilindustrien. Derfor går KIA nu med i IONITY sammen med grundlæggerne BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company og Volkswagen Group. Investeringen skal gøre det muligt at reducere opladningstiden markant for elbiler med 800 V ved hjælp af en opladningskapacitet på op til 350 kW.

Elektrisk genererende solpaneler i bilens tag skal producere strøm til KIA & Hyundais fremtidige bilmodeller

KIA og Hyundai præsenterer en teknologi med opladning via solpaneler som drivmiddel til fremtidens miljøvenlige biler

KIA Motors og Hyundai Motors har planer om at indføre en ny opladningsteknologi på udvalgte bilmodeller i nærmeste fremtid. Der er tale om elektrisk genererende solpaneler, som bliver indbygget i bilens tag eller motorhjelm. Systemet vil kunne oplade batterierne i miljøvenlige el- og hybridbiler og i biler med forbrændingsmotor, så brændstofeffektiviteten forbedres.

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark